Cautati pe blog ce va trebuie

25 dec. 2008

Cum se trateaza dischinezia biliara?

Dischinezia biliara poate fi tratata in urmatoarele moduri:

Cercei din argint 35 lei-click pe banner
In primul rand trebiue avut in vedere faptul ca dischinezia biliara poate fi cauza hipertiroidismului, dar poate fi cauzata de parazitii intestinali, gen giardia si oxiuri, care pot obtura canalul coledoc, si astfel pot distruge bila.
Daca nu sunt eliminati, parazitii intestinali si ouale pe care le depun, vor invada toate organele din abdomen si pot provoca de la boli digestive grave. de la boli de inima, obezitate si cancer. Cititi aici simptomele: http://vindecarenaturista.blogspot.com/2010/04/recunoasteti-simptomele-credeati-ca.html.
Tratamentul pentru parazitii intestinali puteti sa-l cititi aici si veti constatata ca slabiti 5-6 kg in doua luni: http://vindecarenaturista.blogspot.com/2010/04/samburi-de-cirese-indicatii-terapeutice.html.



1.Tratamentul cu Liver cleanse, dar este destul de scump. Se ia o caseta pe zi. O caseta costa 1,5 lei noi.
2.Tratament homeopat cu Chelidonum Majus CH15, 3 globule pe zi, dimineata, inainte de masa, cu o ora. Atentie la mirosuri. Mirosurile anuleaza efectul medicamentelor homeopate. Si cafeaua si tigara sunt interzise doua trei ore dupa ce ati luat globulele.
2.Tratamentul cu tintaura-ceai sau pudra. Se bea o lingura-doua dupa masa. Ceaiul se face din 1/2 lingurita de planta la o cana de 300 ml de apa. Sau se ia pudra de crusin, dupa masa, si la 5 minute dupa crusin, pudra de tintaura(un varf de cutit).

Obligatoriu se foloseste anghinarea, inainte si dupa masa, preferabil sub forma de pudra sau ceai, decat casete sau tablete.

Cumparati carti si bijuterii de argint. 
Dati click pe banner!


3. Tratamentul cu rostopasca-tinctura. Se ia o jumatate de ligurita de tinctura(in apa pentru a dilua alcoolul), inainte de masa. Nu se ia tinctura de rostopasca, daca luati chelidonum majus pentru ca ii anuleaza efectul E mai tare medicamentul homeopat.
4. Aplicand presopunctura la talpi, dupa regula de mai jos: stomac, pancreas, zona ficat-bila, zona intestinelor. Se insista 4-5 minute pe zona ficat-bila.










        Qi-Gong - o reteta data de un specialist de marca(Cezar Culda), care este foarte eficienta, consta in a tine palma dreapta in dreptul ficatului(30-40 cm) si palma stanga in dreptul stomacului(aprox. 10-15 cm). Veti simti cand face bine si veti adapta distantele. Fiecare are energie in organism, dar este prost dirijata. Palmele ajuta la distribuirea ei corecta. Daca se persevereaza, cred ca se pot obtine rezultatele dorite.

Am incercat toate aceste tratamente si ajuta. Problema fiind, insa la nivel holistic, se face reiki pentru a echilibra organismul din punct de vedere energetic. Atentie la carnea de porc, la dulciuri, margarina,  care e foarte toxica pentru ficat, si la bauturile carbogazoase!




Vizitati: http://www.vindecarenatusita.blogspot.com/ - tratamente naturiste verificate
http://www.energeticahidrogenului.blogspot.com/ - producerea hidrogenului energetic.
Stofe si materiale ieftine
http://www.licitatii-auctions.blogspot.com/ magazine bune