Cautati pe blog ce va trebuie

17 ian. 2009

Citat din "Viitor cu cap de mort"

Vindeti ce nu va trebuie si cumparati la preturi mici pe AUKRO. Cumparati dispozitive de distrus tantari si alte insecte cu 13 lei (Identificator licitatie 603364356)! Dati click pe banner!
Aukro.ro

Cumparati pe Amazon produse ecologice
Citat din cartea autorului Radu Cinamar

Cartea descrie descoperirea din muntii Bucegi, facuta in 2003. E vorba de o sala imensa care contine o tehnologie straina acestei planete. Descoperirea nu poate fi facuta publica, inca, pentru ca nu sunt de acord americanii.
Oricum, in sala descoperita in muntii Bucegi este un dispozitiv care reda istoria Pamantului, dar nu asa cum apare ea, scrisa de catre savanti, ci istoria care razbate prin legende.
Deci este posibil ca toata cunoasterea noastra valabila la acest moment sa fie invalidata de o alta istorie, cea reala pastrata aici sub forma de holograme. Este interesant ca, partial, Vaticanul a confirmat conducerii de la Bucuresti, existenta unui document pastrat in biblioteca lor de mult timp, si care atesta existenta acestei tehnologii din Muntii Bucegi.
Redau un citat din carte:
"Venerabilul era informat încă înainte de a se pătrunde aici despre pulberea din amforă.




Nu ştiu cum, nu ştiu de unde avea elita masonilor asemenea surse de informare, dar în
mod sigur ea cunoştea de mult existenţa pulberei monoatomice în acest loc. M-am
întrebat şi eu de ce senior Massini era atât de interesat să intre în posesia ei. Am discutat cu savanţii noştri şi cu cei americani, care se pare că sunt mai în temă cu acest subiect.
Mi-au spus că, în forma ei pură, pulberea stimulează foarte mult anumite fluxuri şi
schimburi energetice la nivel celular şi mai ales la nivel neuronal. Cu alte cuvinte ea provoacă un proces foarte accelerat de întinerire. Ei mi-au destăinuit că,teoretic, un om poate să trăiască în acelaşi corp fizic timp de mai multe mii de ani, cu condiţia să consume, la anumite intervale de timp şi într-o cantitate bine determinată, această pulbere. Este uluitor şi aproape de neconceput pentru condiţia şi mentalitatea omului contemporan, dar aceasta explică multe aspecte enigmatice din istoria omenirii, legate de longevitatea incredibilă a unor personaje importante şi, de asemenea, luminează intenţiile ascunse ale elitei mondiale a masonilor."
Daca articolul va ajuta, votati aici!
Top Blogs
Lijit Search
ProVita Tratamente Alternative