Cautati pe blog ce va trebuie

4 iun. 2009

Cum alegem ouale ca sa nu mancam stress?

AICI PRODUSE NATURISTE LA PRETURI BUNE.produsenaturiste


Ne tratam si cu mancarea

Peste 90% dintre ouăle comercializate în România conţin hormoni de stress şi alte substanţe nocive pentru sănătate.

În România, aproape toate ouăle comercializate provin de la găini crescute în baterii, pe o suprafaţă mai mică decât o coală de hârtie şi hrănite cu furaje chimizate. Potrivit prof . doctor Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetări Alimentare, aceste ouă conţin hormoni de stress şi alte substanţe nocive pentru sănătate. Tocmai din acest motiv, Uniunea Europeană a propus ca din 2012 ele să f ie retrase de pe piaţă.

Unde scrie ca sunt oua bune?

Avem şi opţiuni mai sănătoase, iar pentru a deosebi ouăle de slabă calitate de cele sănătoase nu trebuie decât să interpretaţi cifrele inscripţionate pe ele. Astfel, pe lângă termenul de garanţie, oul este inscripţionat şi cu un cod de cifre (uneori mai puţin lizibil).

Astfel, prima cifră a codului precizează calitatea oului, iar următoarele cifre reprezintă codul de producător. Concret: ouăle marcate cu cifra 3 provin de la găini crescute în baterii şi reprezintă, din păcate, peste 90% dintre ouăle comercializate în România.

Ouăle care provin de la găini crescute pe sol sunt marcate cu cifra 1, cele de la păsările dezvoltate în aer liber cu cifra 2, iar cele ecologice - cu 0. Acestea din urmă sunt cele mai sănătoase, subliniază profesorul Gheorghe Mencinicopschi. Dar şi preţul ouălor ecologice este mai mare. În ţara noastră, producţia de ouă de la găini crescute pe sol este foarte scăzută.
CONCLUZIA: CRESTETI-VA SINGURI GAINILE!

b. Cumparati centura de slabit(Vibration Belt) cu 89 RON pentru activarea circulatiei si cresterea masei musculare, si alte lucruri la preturi mici. Dati click pe banner!Promotia Premii Garantate!
c. Cumparati carti ezoterice, bijuterii si talismane. Dati click pe banner!
Vizitati:
a. http://vindecarenaturista.blogspot.com -gasiti tratamente naturiste.
b. http://energeticahidrogenului.blogspot.com -gasiti solutii pentru reducerea consumului de benzina
c. http://shoppinglinkmania.blogspot.com - gasiti magazine cu produse ieftine