Cautati pe blog ce va trebuie

26 aug. 2009

PROSPECT GANODERMA ( REISHI)

FOARTE IMPORTANT!
NU SCRIE IN PROSPECT, DAR IN CLINICILE CHINEZESTI REISHI SE ASOCIAZA CU VITAMINA C. ALTFEL AVAND O STRUCTURA FIBROASA, NU SE ABSOARBE IN ORGANISM. Vitamina C se gaseste in macese, catina, lamai, rosii, otet de mere, Corn, etc.
Desi Reishi Ganoderma Spori este un produs cu alte efecte decat ciuperca Reishi. Nu uitati de vitamina C si doua pahare cu apa, sau un pahar cu lapte si unul cu apa, dupa ce luati ciuperca, astfel incat absorbtia sa fie completa. Cel mai bine sa luati o portocala si un pahar cu apa calda. Cel mai bine e sa luati 2 capsule/ zi, nu sase cum scrie pe cutie. Asiaticii traiesc in alte conditii decat noi.

Intrucat mai multe persoane au solicitat prospectul original, dau aici traducerea:
Indicatii pentru Ganoderma Lucidum(Reishi)- spori

Mod de utilizare
1. De trei ori pe zi, inainte de masa cu o ora.
2. Continut: 250 mg de ganoderma lucidum/capsula
3. Indicatii terapeutice: Tonic, intareste sistemul imunitar si imbunatateste functionarea organelor interne ; ficat, pancreas, plamani, rinichi. Previne alergiile.
4. Descriere :
Capsulele de linghzi(reishi sau ganoderma) contin un extract de spori de Ganoderma Lucidum.
Principalele directii de actiune ale lui Linghzi sunt: inima, ficatul, pancreasul si rinichii. Sustine si imbunatateste sistemul imunitar.
Ganoderma Lucidum realizeaza detoxifierea corpului. Dilata arterele astfel incat imbunatateste aprovizionarea cu oxigen a muschiului inimii.
Ganoderma Lucidum previne imbatranirea prin imbunatatirea sistemului imunitar si reglarea metabolismului. Nu numai ca va veti simti mai bine, dar veti si arata mai bine.
Ganoderma Lucidum a fost utilizata in tratamentul insomniei.
Reduce tensiunea, ajuta celor suferinzi de diabet prin reducerea glucozei din sange.
Cumparati la preturi mici orice produs, de la case de lemn, calculatoare, haine, incaltaminte, electrocasnice-usctoare de fructe, la electrolizoare industrialehttp://www.tradekey.com/2929296/.


Constatari din experienta personala :1. O colega s-a vindecat de alergie la praf si de dureri de umar.
2. Mama ei s-a vindecat de Zona Zoster.
3. Noi cei din grupul care utilizam Ganoderma, am constatat o stare de buna dispozitie, tonus crescut si anularea starilor depresive.
4. Alta persoana a simtit o imbunatatire a digestiei si a scapat de senzatia de greu in stomac si de constipatie. Dar se cere mult apa.
ATENTIE! Unele persoane cu hiperaciditate au constatat un efect mult mai bun asupra digestiei, daca inghiteau casetele odata cu mancarea.
Tibetanii sustin ca dupa doi ani de utilizare organismul incepe sa se regenereze, chiar sa intinereasca, de aceea este supranmita "ciuperca nemuririi".
E bine sa se ia asociat: o caseta de ganoderma ciuperca, care se cumpara din Plafar si doua -trei casete de Ganoderma spori, odata.
Mod de utilizare: Se iau doua casete cu doua pahare de apa(cam 600 ml), sau cu mancare.



  • COLIER DE ARGINT CU 80 LEI



  • Vizitati:
    a. http://vindecarenaturista.blogspot.com -gasiti tratamente naturiste.
    b. http://energeticahidrogenului.blogspot.com -gasiti dispozitive pentru reducerea consumului de benzina
    c. http://shoppinglinkmania.blogspot.com - gasiti magazine cu produse ieftine si produse chinezesti foarte ieftine.