Cautati pe blog ce va trebuie

6 aug. 2009

Tratament pentru dischinezia biliara asociata cu hipoaciditate



Tratamentul acesta se refera la cei care au dischinezie biliara combinata cu hipoaciditate.
Un tratament care a redus durerile si senzatia de greu din partea dreapta a abdomenului si a determinat digestia sa functioneze mai bine, consta in urmatoarele:
1. Inainte de a incepe sa mancati luati 1/2 lingurita de tinctura de anghinare impreuna cu pudra de armurariu-un varf de cutit. Armurariul este singura planta care regenereaza ficatul.
2. Dupa ce ati mancat luati imediat Sovarv-este bun penru hipoaciditate. La jumatate de ora dupa masa luati un varf de cutit de pudra de Tintaura. Tintaura este buna pentru boli d eficat si ajuta la absorbtia fierului in organism.
Seara, dupa ce ati mancat (putin, ca e seara), la o jumatate de ora serviti o salata "reiki". O gasiti la adresa: http://vindecarenaturista.blogspot.com/2009/08/salata-reiki-face-minuni-tratament.html\.
Pentru constipatie, mancati dimineata 4-5 smochine si beti doua pahare de apa.
Luati tot dimineata,inainte de a manca tinctura de senna. O gasiti la 5,2 Ron aici:

Tineti cont ca nu se poate slabi decat daca tratati cauza, adica un aparat digestiv defect. Si de obicei cauza porneste de la proasta functionare a ficatului sau bilei. In acest caz, anghinarea si armurariul sunt remediile sigure.
Si, obligatoriu, faceti miscare. Plimbari, exercitii fizice nu prea grele, pentru ca sedentarismul este, alaturi de alimentatie gresita si de stress, cel care imbolnaveste.

BRANTURI CARE VINDECA=50 LEI!


Branturi magnetice eficiente- marimea 35-40
Sunt stimulate cele 36 de zone reflexogene din talpa piciorului, ajutand la pastrarea sanatatii, slabire, detoxifiere, echilibrare hormonala, tratarea durerilor lombare, menstruale si multe altele. Pretul DE 50 RON, include ambalajul si taxele postale.
CUMPARATI APARATURA DE FITTNESS SI ALTE OBIECTE PENTRU CASA!Promotia Premii Garantate!


Vizitati:
a. http://www.vindecarenaturista.blogspot.com/ -gasiti tratamente naturiste.
b. http://www.energeticahidrogenului.blogspot.com/ -gasiti solutii pentru reducerea consumului de benzina
c. http://www/. shoppinglinkmania.blogspot.com - gasiti magazine cu produse ieftine