Cautati pe blog ce va trebuie

10 oct. 2009

Despre constipatie

Marfuri ieftine din China: http://www.tradekey.com/2929296/.



  • COLIER DE ARGINT CU 80 LEI



  • Constipatia ne deranjeaza, ingrasa si ne imbolnaveste. Exista remedii scumpe cum ar fi Colon Cleanse si remedii ieftine, cum ar fi tratamentele de mai jos:

    a. 2 linguri de tarate, amestecate cu cojile de la semintele de Patlagina, care raman toamna pe tijele unde au fost semintele. De altfel, componenta de baza din Colon Cleanse este formata din aceste coji. O lingurita de coji de la semintele de patlagina, amestecata cu doua linguri de tarate si baute cu zer sau lapte, rezolva problema. Totul este sa se ia amestecul la o jumatate de ora dupa masa.
    Mai mult, amestecul se spune ca vindeca bolile de colon. Incercati. Costa putin. Sau luati Colon Cleanse la preturi intre 125 si 140 RON.

    b. La unele fericite persoane da rezultate si tratamentul cu REISHI (Ganoderma) Spori. Dar si acest tratament trebuie facut in anumite conditii. Este foarte importanta asocierea Ciupercii Reishi cu vitamina C. Se ia, la jumatate de ora inainte de masa, cu lapte si apoi se bea un pahar cu apa, sau cu doua pahare cu apa. Despre REISHI cititi la adresa: http://vindecarenaturista.blogspot.com/2009/08/prospect-ganoderma-reishi.html


    ULEIURILE ESENTIALE SUNT SI
    TRATAMENT SI DEODORANT LA 4,8 LEI





    
    pronat
    GANODERMA DE LA DACIA PLANT-ANTI CANCER
    
















    Vizitati:
    a. http://vindecarenaturista.blogspot.com -gasiti tratamente naturiste.
    b. http://energeticahidrogenului.blogspot.com -gasiti solutii pentru reducerea consumului de benzina
    c. http://shoppinglinkmania.blogspot.com - gasiti magazine cu produse ieftine