Cautati pe blog ce va trebuie

2 feb. 2010

TRATAMENTE TIBETANE NEOBISNUITE


In medicina orientala, abunda tratamentele la care noi strambam din nas, pe motiv ca nu intelegem legatura intre ce vedem, ce mirosim si ce se intampla in organism. Se stie ca nu intampator Pamantul este planeta cu verde si albastru. Aceste doua culori au influente puternice asupra organismului uman.
  • Stiintific, culorile activeaza fotoreceptorii de la nivelul retinei, care transforma energia undelor perceputa initial in culoarea respectiva.
  • Retina contine fotoreceptori doar pentru recunoasterea culorilor albastru, verde, rosu, celelalte nuante fiind recunoscute drept combinatii intre acestea.
  • Albastrul este culoarea relaxarii si calmului. La nivel organic, albastrul poate avea influente majore asupra reglarii tensiunii, pulsului si respiratiei. Mai mult, culoarea este recomandata copiiilor care sunt foarte agitati. Medicii recomanda persoanelor care sufera de ulcer, probleme de spate, insomnii sau reumatism sa opteze pentru culoarea albastru la toate obiectele care ii inconjoara.
  • Verdele este culoarea relaxarii mentale. Persoanele care sufera de depresie sau anxietate, se pot trata printr-o vacanta prelungita la tara, unde verdele si aerul curat predomina.
  • Terapeutii cred ca fiecare organ al corpului are propria energie si culoare, astfel incat bolile pot fi vindecate prin aplicarea culorii specifice, fie intregului corpsau pentru organul implicat.
  • Culoarea galbena stimuleaza mintea. Este o culoarea perfecta pentru camera de studiu.
  • Culoarea albastru este calmanta, relaxanta. Este culoarea buna pentru dormitor.
  • Albul este culoarea vidului, a curateniei. Nu trebuie utilizata in camerele de studiu.



De aceea orientalii folosesc mandala care combina culorile cu formele geometrice, pentru a influenta mintea si organismul Daca privim o mandala mult timp, ea va realiza obiectivul pentru care a fost realizata. De exemplu, exista o mandala tibetana a vindecarii, care are efect asupra intregului organism.
Potrivit scripturilor tibetane, mandalele trnsmit energii pozitive, atat mediului cat si oamenillor care le privesc.
                                             
CLICK PE BANNER 
 AICI OBIECTE ORIENTALE DE INFLUENTAREA VIETII!
                                                      



Vizitati:
a. http://vindecarenaturista.blogspot.com -gasiti tratamente naturiste.
b. http://energeticahidrogenului.blogspot.com -gasiti solutii pentru reducerea consumului de benzina
c. http://shoppinglinkmania.blogspot.com - gasiti magazine cu produse ieftine
d. http://omulrazator.blogspot.com/ bancuri si nu numai

PageRank