Cautati pe blog ce va trebuie

2 mar. 2010

AM INCERCAT BRANTURILE MAGNETICE

AM cumparat o pereche de branturi cu insertii magnetice. Sunt foarte usoare si elastice. Se muleaza bine pe incaltaminte. Nu au forma de branturi ortopedice si nici rigiditatea pe care o au branturile ortopedice. Au efect pentru tratamentul problemelor de circulatie si pentru reducerea durerilor reumatice. Se pot purta si pe strada, dar trebuie ajustate. Cel  mai bine e in papucii de casa. Se poarta tot timpul, prin casa sau prin curte. Sunt ideale pentru cei cu varice si senzatii de picioare reci.
Oferte! ceaiuri si produse naturiste
Durerile de picioare se reduc mult, dupa 2-3 zile de purtat. Pentru strada trebuie alta pereche, pentru ca trebuie taiate pe marimea pantofului.

DATI CLICK AICI: Branturi cu magneti
COSTA 50 DE LEI

Set de branturi magnetice - marimea 35-40
Cod produs: magnet09
Talpa ergonomica cu magneti, pentru activarea circulatiei sangelui si eliminarea problemelor de sanatate.
Talpile pot fi ajustate prin taiere pentru a corespunde marimii papucilor dumneavoastra. Sunt stimulate cele 36 de zone reflexogene din talpa piciorului, ajutand la pastrarea sanatatii, slabire, detoxifiere, echilibrare hormonala, tratarea durerilor lombare, menstruale si multe altele.MARFURI CHINEZESTI IEFTINE http://www.tradekey.com/2929296/Vizitati:
a. http://vindecarenaturista.blogspot.com -gasiti tratamente naturiste.
b. http://energeticahidrogenului.blogspot.com -gasiti solutii pentru reducerea consumului de benzina
c. http://shoppinglinkmania.blogspot.com - gasiti magazine cu produse ieftine