Cautati pe blog ce va trebuie

10 mar. 2010

TRATAMENT PIETRE LA RINICHI

CE SE SPUNE, PE FORUMURI DESPRE TRATAMENTUL PIETRELOR LA RINICHI


1. Sucul proaspat de ridichi (mai ales de la ridichi negre), dizolva si elimina piatra biliara si renala. Se beau zilnic, timp de 1-2 luni, cite 100 ml in prima saptamina, apoi cite 200-400 ml, iar in ultima saptamina cite 100 ml, intre mese.
Oferte! ceaiuri si produse naturiste
Celor cu afectiuni la stomac si intestine le este contraindicat sucul de ridichi.

2. In prima zi, se consuma 3 ceaiuri de traista ciobanului, cu 1 ora inainte de mesele principale sau 2 ore dupa. In zilele a II-a, a III-a si a IV-a se consuma, zilnic, cite doua cani cu ceai de pelin alb, cu 1 ora inainte de micul-dejun si cu 1 ora inainte sau 2 ore dupa masa de seara. Efectul acestor ceaiuri este de maruntire a pietrelor. In zilele a V-a, a VI-a si a VII-a se consuma, zilnic, cite 2 cani cu ceai de pelinita marina, pentru dizolvarea si eliminarea pietrelor mai mici decit nisipul. In zilele a VIII-a, a IX-a si a X-a se beau, zilnic, cite 3 cani cu ceai de coada soricelului cu flori, impotriva infectiilor care, eventual, au existat din cauza pietrelor sau impotriva usturimilor care pot sa apara in timpul eliminarii pietrelor. Se ia un ceai dimineata, cu 1 ora inainte de micul-dejun, iar celelalte dupa-amiaza si seara, inainte de masa cu cel putin 1 ora sau la 1-2 ore dupa masa. Ceaiurile se prepara prin infuzie in apa fierbinte. Se foloseste pentru fiecare cana de ceai o lingurita cu virf de planta tocata. In cazul cind pietrele sint mari, trebuie sa se repete tratamentul de mai multe ori.
Si radacina de pir are efect de maruntire si eliminare a pietrelor-verificat.

BIJUTERII SI CADOURI UNICAT

ROBOTI FOARTE BUNI-170 LEI. APARAT REFLEXOTERAPIE - 123 LEI Vizitati magazinul Elanko.ro

3. O RUDA a avut cam acum un an pietre la rinichi..a fost la doctor si erau destul de multe..a urmat un tratament naturist si in aproximativ jumate de an n-a mai avut nici urma..tratamentul era:dimineata pe stomacul gol putin suc de ridiche neagra amestecat cu suc de morcovi daca ai probleme cu stomacul..cand a fost iar la doctor ca se simtea mult mai bine medicul a ramas cu gura cascata.

4. Medicul a recomandat sa nu mai manince seminte, cacao si culmea rosii - ele erau cauza. Adevarul este ca minca in exces. Nu exista masa fara rosii. Succes la eliminare!

TRATAMENTUL :Dimineata se bea 1 cescuta cu ceai de mesteacan,f.cocentrata(ceaiurile se gasesc la plafar).

Pe parcursul zilei este bine sa bei cel putin 3l de ceai(in loc de apa).Ceaiul se compune din parti egale de: osul iepurelui,turita mare,si mesteacan. Mesteacanul este cam amar dar are rolul de a dizolva piatra. Ceea ce nu au reusit doctorii,a reusit reteta asta.

5. (de exemplu nu ai voie sa bei apa minerala, mai usor cu salata verde, carnea de miel, bla bla). Fara nici o gluma, berea ajuta.
Oferte! ceaiuri si produse naturiste
6. Rowatinex nu recomand pentru tratament indelungat, am avut in famile un caz in care datorita depletiei de calciu nu a mai avut dinti, doar niste ramasite...

6. ridichi de iarna 100 ml suc pe zi

7. numai beau deloc sucuri cu acid , cola in special , energizante si alte prostii. doar apa plata , sucuri naturale alea facute in storcator acasa si ceai






8. Am revenit cu tratamentul naturist despre care vorbeam mai sus ,deoaraece am primit mai multe mesaje din care rezulta ca v-ar interesa .

Deci am cumparat 35kg de mere ionatan si am facut urmatorul tratament;

Timp de 2 zile se bea suc de mere cu pulpa (atentie este vorba de suc facut de voi nu de cel la cutii)dupa cum urmeaza;

-ora 8 -250gr,si la orele 10,12,14,16,18,20,cate 480gr de suc.Nu se mananca altceva si nici nu se bea.Daca in aceste 2 zile nu a-ti avut scaun ,se bea un ceai purgativ din plante.A 2 seara se face o baie calda in cada (s-au cine nu are intr-un lighean mai mare) cu apa cat mai fierbinte (cat puteti suporta) dar fara sapun .Practic se sta in apa fierbinte pana incepe sa se raceasca.
Oferte! ceaiuri si produse naturiste
A 3 zi la ora 8 se bea 480 gr de suc si dupa 30 minute se bea 120 ml de ulei de masline (preferabil extravirgin),si imediat un pahar cu suc.Daca apare senzatia de slabiciune te culci.Peste 1-2 ore mergeti la baie .