Cautati pe blog ce va trebuie

2 apr. 2010

TRATAMENTE CU PIETRE PRETIOASE

TRATAMENTELE DE MAI JOS SUNT COPIATE DUPA CARTEA UNEI CALUGARITE DIN GERMANIA.
"Atenţie: Pietrele trebuie spălate des în apă rece curgătoare sau puse la soare pentru a se curăţa după ce ele au fost folosite .
Remedii cu pietre nobile
Agat ieftin aici Ezo-Shop.ro
Muşcătura de insecte, de ţepuşe, de paianjeni, contact cu otravă scuipată sau eliminate de animale, insecte
„Când te-a muşcat un paianjen sau un alt vierme (insectă) sau şi-a aruncat otrava pe un om aşa încât ea încă nu a intrat în corp (în circulaţia sângelui), atunci încălzeşte la soare sau pe o carămidă fierbinte o piatră de agat. Şi cu ea încălzeşte locul dureros şi agatul va scoate otrava afară. După aceea mai încălzeşte încă o dată piatra în acelaşi mod şi ţine-o deasupra la apă fierbinte care scoate aburi aşa încât apa transpirată de piatră să se amestece cu cea din oală (să pice în oală) şi după aceea pune piatra în acea apă o oră scurtă (30 min.) Şi cu apa asta înmoaie o cârpă de in pe care o legi la locul cu muşcătura sau la locul unde o altă otravă s-a vărsat şi cu asta vei fi vindecat”.
Când Hildegard scrie vindecat atunci întradevăr omul va fi vindecat, căci altfel ea scrie “îí va merge mai bine”

Epilepsie, somnambulism

“Dacă un om suferă de epilepsie sau dacă este somnambul să poarte pe piele întotdeauna un agat şi îi va merge mai bine. Unii oameni se nasc cu bolile astea, alţii şi le trag din abundenţa de sucuri rele” .
Epilepsie
“Când un om suferă de epilepsie să pună un agat trei zile în apă atunci când luna a devenit plină. A patra zi să îl scoată din apă şi să fiarbă uşor această apă aşa încât ea să nu dea în clocot. Apa asta s-o păstraze şi cu ea să gătească toate mâncărurile pe care le mănâncă, până când lună a scăzut de tot. El să pună agatul şi în toate băuturile pe care le bea în timpul acesta, ori că este apă ori că este vin. Să facă asta zece luni la rând şi el o să fie vindecat – în afară doar dacă Dumnezeu nu vrea.” Dacă se dă apă în clocot atunci puterea pietrei se micşorează!

Somnambulism
“Când un om este somnambul el să pună cu trei zile înainte de a veni această nebunie timp de trei zile în apă, să îl scoată după aceea din apă şi să încălzeazsca un pic această apă ( să nu ajungă la fierbere). Cu apa asta el să gătească toate mâncarurile care le mănâncă în timpul nebuniei şi să pună şi un gât în băuturile care le bea, dar să nu bea decât lichidul de deasupra la achat (adică să nu se bea niciodata totul din pahar, ci să se umple paharul din nou cu băutura). Asta să facă el 5 luni şi el îsi va recăpăta sănătatea şi starea bună”

Diplomatie, sensibilitate, inteligenţă

“dacă omul poartă această piatră (agat) să o poarte pe pielea goală că să se încălzească de la piele. Felul acestei pietre face omul diplomat şi sensibil şi deştept la conversţie căci agatul a fost născut din foc, apă şi aer. Aşa cum unele plante fac bune şi băşici la pielea pmului, tot aşa fac unele pietre nobile omul sănătos şi capabil atunci când ele sunt purtate pe piele”.

Ametist ieftin aici Ezo-Shop.ro, sectiunea X
Pete pe faţă
“Când un om are pete pe faţă să umezească o ametistă cu salivă şi cu ametista umedă să-şi ungă faţa.”
Probleme cu pielea
“Incălzeşte apă la foc şi ţine o ametistă deasupra la apă şi puterea acestei pietre se va amesteca cu apa care se condensează pe piatră (şi care pică în oală). Pune după asta piatra în apă (pentru câtva timp) şi cu apa asta spală-ţi faţa. Facută des pielea feţei devine gingaşă şi culoarea ei frumoasă.”
Alungă şerpii
“Serpii şi viperele fug de această piatră (ametista) fi evită locul unde o simt”
Cancer
“Un om care are răcuşori (paraziţi canceroşi, adica cancer, fiincă tumoarea de cancer nu constă din celule umane aşa cum se crede ci din paraziţii numiţi tricomonade) să pună o ametistă 5 zile în apă rece şi după ce l-a scos afară să încălzească la foc apă şi să ţină ametista deasupra la apă aşa încâ apa de condens de pe piatră să se amestece cu apa din vas. După aceea să pună ametista timp de 1 ora în apă după care se scoate din ea. Cu apa asta să facă saună (baie de aburi, adică apa asta să se arunce pe piatra încinsă) aşa încât omul să se umezească din aburul apei acestea. Prin puterea pietrei el va fi în 4 sau 5 săptămâni eliberat de răcuşori. Când el observă din nou răcuşori în el sau pe el să facă din nou asta şi ei vor dispărea. Aceşti răcuşori cresc din grăsimea bolnavă şi din umezeala bolnavă a sudorii şi de aceea trebuie pusă această piatră în apă, piatră care nu are nici o umezeală dăunătoare în ea. Prin punerea pietrei în apă aceasta ia puterea şi căldura pietrei.“
BIJUTERII. Pietre pretioase.CADOURI

Alambra, chilimbar ieftin aici Ezo-Shop.ro

Numai la boli de stomac şi intestine cu dureri
„Un om care are în stomac (intestine) dureri să pună în vin, în bere sau în apă un chilimbar pentru o ora scurta ( 30 min). După acest timp să-l scoata şi acel lichid o să fie aşa de plin de puterea acestei pietre încât el va primi puterile pietrei. Să facă asta 14 zile şi din acest lichid să se bea puţin după masă şi niciodata pe stomacul gol. Nici o febră şi nici o molimă din stomacul lui nu este aşa de puternica aşa încât stomacul să nu fie curăţat şi vindecat, în afara când moartea îl aşteaptă. Însă nici un om să nu bea din acest lichid în afara de cel care are dureri la stomac ( intestine) ! Pentru că nu ar supravieţui această băutură, căci puterea ei este aşa de mare încât i-ar distruge inima şi i-ar chiar crăpa-o.” Atenţie mare deci cu această piatră !

Cristal de stâncă gasiti ieftin aici Ezo-Shop.ro.

Glanda tiroidă umflată
„cine are o umflătură la gât sau cui i se umfla gâtul (partea din faţă unde este glanda tiroida) să încălzească un cristal la soare. Peste cristalul încălzit aşa el să toarne vin. Din acest vin să bea des şi să pună şi cristalul încălzit la soare peste umflătura de la gât şi ea se va micşora.”

Iodul şi glanda tiroidă
Dozele de iod din mâncarea din ziua de azi şi din sare depăsesc cu mult ( de ca. 20-100 ori) doza maximă calculată de ministerele sănătăţii din cele mai multe ţări. În Germania această doza a fost de 0,1 miligram pe zi mult timp şi s-a schimbat cândva peste noapte fără o explicaţie la 0,2 miligram pe zi. Această doza este însă depăşită deja după 6-7 felii de pâine în care se pune deobicei sare iodata. Fiindcă la animale se dă de câţva ani numai sare iodată în loc de sare de salină carnea, laptele şi produsele lactate că şi ouale conţin foarte mult iod.
Problema a două este că acest iod nu este unul natural, cum este în peşte sau produse naturale marine de exemplu ci este un produs chimic, artificial, care în plus se reciclează din deşeuri industriale: maşine xerox, imprimante, material de contrast radiologic (deci care a fost radiat!) şi alte gunoaie industriale. În plus toate produsele cu sare folosesc mai toate sare iodata. Asta se poate citi pe pachet !
O felie de caşcaval sau de brânză conţine odată iod de la sarea care a lins-o vaca plus sarea iodată cu care a fost sărată brânza la fabricaţie. La fel este şi cu produsele cu carne: şunca, salamul şi mai toate produsele în care se găsesc produse lactate sau animale.
Chiar dacă iodul natural este necesar pentru om în cantităţi mici el este cu siguranţă dăunător în cantitate mare. În acest caz supraiodarea populaţiei este ignorată de ministere – cel puţin în ţarile din occident şi un un minister al aritmeticii care să calculeze dacă dozele nu sunt exagerate nu există în nici o tară. În Germania de exemplu deja sute de mii de oameni care au devenit alergici la iod şi trebuie să-l evite în orice forma. (vezi www.jod-krank.de). Ministerele sănătăţii cunosc problema, pentru că doar sunt mii şi mii de plângeri şi scrisori trimise, însă după cum se vede autorităţile fac pe surzii şi orbii. Probabil că industria cu pricina care vinde deşeurile de iod radiate ca un produs de pus în mâncare este mai mult ascultată decât cetăţenii bolnavi.

Iodul în forma în care se afla în alimente şi sare este după cum s-a dovedit o toxină care influenţează voinţa şi gândirea, distruge nervii şi celule creierului şi face omul pasiv, naiv şi nătâng. La astfel de oameni li se poate povesti şi vinde orice şi ei chiar se vor bucura dacă sunt înşelaţi.
Un mic dejun simplu duce la depăşirea dozei maxime de iod care a fost eliberată chiar de ministerele sănătăţii iar aproape nici un doctor nu cunoaşte problematica iodului, pe care ei chiar au fost învăţaţi să-l prescrie la problemele cu glanda tiroidă.
Faptul că iodul este o otravă neurotoxică care influenţează psihicul omului în mod negativ este foarte bine cunoscut de toxicologi şi de ştiinţă. Problema este că doctorii nu ştiu sau ignoră acest lucru în mod sistematic.
S-a dovedit deja de mult timp că iodul distruge de fapt glanda tiroida şi nu ajută deloc aşa cum încă cred doctorii. În plus iodul creează sensibilitate mare la lumina soarelui. Cine este sensibil la lumina soarelui are deci probleme cu glanda toroida din cauza excesului inconştient de iod care ne este pus nouă şi la animale în sare.
Evitarea cât mai strictă a aceste toxine cu care ne este intoxicată sarea şi mâncarea pe plan global şi în mod sitematic conduce destul de repede la refacerea glandei tiroide şi dispariţia simptomelor.

Boli de inimă, stomac, măruntaie

“Cine suferă cu inima, cu stomacul sau la burtă să încălzească un cristal de stâncă la soare pe care să-l pună imediat în apă timp de o jumătate de oră după care să îl scoată. Să bea această apă des şi îi va merge mai bine la inimă, la burtă sau la stomac.”

Glande la gât
“Dacă se formeză glande (umflaturi la gât) atunci încălzeşte un cristal de stâncă la soare şi leaga-l cald (cu o compresă de pânză de in) nouă zile sau noua nopţi peste glande. Fă asta des şi ele vor disparea.”

Acvamarin gasiti aici UniversulBijuteriilor.ro

Otrăvire, intoxicaţie (cu alimente,otravă, metale grele, medicamente)
“Când un om a mâncat sau a băut otravă să pună praf de piatră de acvamarin (atenţie la veritatea pietrei!) în apă de fântână (cea mai bună în acest caz)sau şi în altă apă (preferabil fiartă înainte) şi să-l bea imediat. Dacă se bea asta 5 zile la rând pe stomacul gol el va vomita otrava sau o va elimina prin scaun.”
BIJUTERII. Pietre pretioase.CADOURI


Împotriva la furie şi atacuri de furie. Pt. oameni mânioşi


“Cine poartă un întotdeauna un acvamarin la el şi îl ţine des în mână şi îl priveşte des, acela nu se ceartă uşor ci rămâne paşnic.”



Calcedon

Intăreşte sănătatea, domoleşte mânia şi furia
“Când un om poartă o piatră de calcedon să o poarte direct pe piele şi dacă se poate aşa încât să stea pe o venă sau arteră. Şi vena şi şângele vor lua din căldura şi puterea pietrei acestea ş vor transporta puterile ei la celelalte vene şi la sânge. În felul acesta piatra va apăra omul de boli şi îl va face puternic împotriva la mânie, prin faptul că comportamentul său va fi aşa de paşnic încât nu se va găsi uşor cineva care să îl ofenseze sau să îl enerveze printr-o nedreptate. Chiar dacă aceasta este una adevărată”.
Elocvenţă, puterea de a vorbi frumos, examenele orale
“cine doreşte să poată vorbi frumos şi elocvent să ia o piatră de calcedon în mână şi să o umezească cu respiraţia aşa încât să devină umedă. Şi cu limba să lingă umezeala şi atunci el va şti să dea răspuns bun şi înţelept.”
Hrizolit

Ajută la pui de animale slabi şi la puii de păsări (şi probabil şi la noii născuţi prematuri sau slabi)

“Hrizolitul creşte din căldura soarelui şi din umezeala de după prânz până la ora 9 a zilei. Puterea lui este aşa de vie încât o pasăre sau un animal nou născut care ar sta lângă el ar fi aşa de întărit de puterile lui încât ar începe să meargă înainte de vreme”.
Putere de recunoaştere şi de înţelegere


“Această piatră (hrizolit) întăreşte puterea de recunoaştere a adevărului la cel care o poartă. Un om care deţine putere de recunoaştere şi har artistic să pună o astfel de piatră la inimă şi atâta vreme cât ea stă acolo puterile acestea de recunoastere şi harul artistic nu se vor micşora”

Febră
“cine are febră să încălzească vin şi să ţină un hrizolit deasupra aşa încât aburii să umezească piatra şi picăturile condensate astfel să cadă din nou în vin cu care să se amestece. Acest vin să se bea cald şi să se ia şi piatra în gură. Să se facă asta des şi îi va merge mai bine”

Dureri la inimă

„Cine are dureri de inimă să umezeasă această piatră cu ulei de măsline şi cu piatra astfel umezită să se frece pe locul cu durerea şi îi va merge mai bine“
Hrizopras ieftin aici Ezo-Shop.ro

Gută, reumatism, artroză
“Cine are gută (artroză, reumatism) la membre să-şi pună direct pe pielea goală un hrizopras şi guta va dispare”
Furie, mânie

„Cine s-a înfuriat tare să ţină piatra asta la gât până se încălzeşte şi el nu va putea să spună cuvinte de mânie până nu i s-a dus mânia.“
Slăbeşte otrava şi efectul ei
„când această piatră se găseşte la un loc unde este otravă, otravă mortală, atunci ea îsi va pierde efectul aşa încât va deveni slabă ca apa şi deci ineficace şi căldura otrăvii se va pierde în slăbiciunea ei şi aceasta va face mai puţine daune“.
Epilepsie
„când un om suferă de epilepsie şi are o astfel de piatră întotdeauna la el, atunci această boală îl va supăra mai puţin, căci spiritele din aer nu îşi pot face jocul cum doresc în jurul pietrei, fără ca bolnavul să scoată spumă din gură.“

Hiacint ieftin aici Ezo-Shop.ro
Vedere slabă, boli de ochi, conjuctivită

„cine suferă de o boală a luminii ochilor sau cine are ochi tulburi sau ulceroşi să ţină un hiacint la soare. Piatra îşi va aduce aminte deodată că provine din soare şi se va încălzi foarte repede. Imediat să o umezeşti cu saliva şi să o pui pe ochi aşa încât aceştia să se încălzească de la el. Să faci asta des şi ochii se vor însenina şi se vor însănătoşi“

Febră, gripă, gripă la stomac şi intestine cu febră

“când cineva are o febră arzătoare, adica febră la stomac şi intestine, atunci din ea se naşte des febra de o zi sau de 3 sau 4 zile. Atunci pune un vas de argila (porţelan) la soare să se încălzească. Pune un hiacint în acest vin că să se încălzească şi el în acelaşi timp. În afară de asta bagă un oţel încins scurt timp în acest vin. Să se bea vinul acesta pe stomacul gol şi noaptea când se duce la culcare timp de 3 sau mai multe zile şi el va fi vindecat. Dacă a două sau a treia zi nu mai este soare atunci încălzeşte vinul la foc de lemn de fag (Buche) sau de tei (Linde), pune hiacintul în el şi fa cu otelul că şi mai înainte. Să bea asta şi îi va fi mai bine căci căldura şi efectul hiacintului activată prin căldura soarelui şi a oţelului încălzit elimină secreţiile rele.”

Râs bolnav

“Când este zguduit de un râs greu şi râde fără încetare atunci pune-i un hiacint în gură şi râsul asta forţat se va duce. Râsul vine de la diavol. El este de aceea învins pentru că diavolul evită ceea ce este bun”

Lascivitate, senzualitate şi libidou excesiv

“Cine este înfierbîntat la voinţă, corp şi gânduri de senzualitate (pofta carnală) să poarte tot timpul la el un hiacint şi libidoul va disparea căci această piatră domoleste focul prin căldura şi puterea să. Când un om arde de senzualitate să privească cu atenţie un hiacint şi privirea aceastui om va conduce fortele piatrei în creierul lui şi îi va stinge senzualitatea. Când se naste o senzualitate mare şi puternica în om atunci încălzeşte la soare sau la foc de lemn de ulm sau de salcam un hiacint şi fa peste burta, rinichi şi buric o cruce şi pofta carnala îl va parasi, ori că este femeie ori că este barbat.”
Diamant

Hepatită, boli de ficat
Hildegard “Cine are hepatită să pună un diamant (slefuit sau neslefuit) în vin sau apa să să bea ce este deasupra lui şi el va fi vindecat”
Dr. Strehlow: “acesta este un remediu aşa de eficient încât multe alte remedii de la Hildegard nu mai sunt necesare la aceasta boală. “ Diamante neprelucate mici se pot obţine relativ ieftin. Se poate folosi şi un inel cu diamant de cine are.
Inţepeneală, pareză, reumatism, comoţie cerebrală

« cine este înţepenit (de gută) sau a avut o comoţie cerebrala, tip celei care paralizează o parte să pună un diamant în apă sau în vin şi să bea lichidul de deasupra lui şi înţepeneala va disparea chiar şi atunci când este foarte puternică. Şi apoplexia (comoţia) va fi alinata”
Dr. Strehlow: „un diamant (şlefuit sau neşlefuit) se pune într-o carafă de apă de sticlă şi se lasă în ea cel puţin 12 ore. Bolnavul să bea tot timpul din aceasta apă şi să se gatească şi mâncarea cu ea. Această terapie este foarte eficientă. Durata ei este de jumate de an până la 1 an.“

Jasp

Surzenie, auz prost

“Când un om a surzit la o ureche atunci să pună un jasp la gură şi să-l umezească cu respiraţia caldă ca să se umzească şi să se încălzească. Imediat după aceea să-l bage în ureche şi să-şi astupe urechea cu vată aşa încât căldura pietrei să între în ureche. Aşa cum piatra creşte din schimbarea aerului, tot aşa ea regleaza bolile cauzate de schimbarile sucurilor. Atunci acel om îşi va recăpăta auzul”.
În Germania se găsesc de cumpărat pietre şlefuite special pentru acest scop (cca. 15 Euro!) şi cu o gaură în care se afla o aţă pentru a putea trage piatra din nas după folosire. Alternativ se put lua două pietre rotunde de la mărgele de jasp care sunt mult mai ieftine. Dintr-o mărgea se pot face câteva zeci de pietre pentru nas şi urchi.
Atacuri reumatice, gută, artroză

“Cui îi se ridica o furtună la inimă, la mijloc sau în alte părţi ale corpului, furtună care se numeşte gută (reumatism) acela să pună o piatră de jasp la locul acela şi să-l apese până se încălzeşte şi guta va dispare, căci căldura şi puterea bună a pietrei de jasp vindeca sucurile rele greşite şi pe cele calde greşite şi le linisteste.”

Carneol aici  Ezo-Shop.ro
Sângerare din nas
“Cui îi curge sânge din nas să înălzească vin şi să pună un carneol în vinul acesta şi să-l bea. Şi sângeratul se va opri”. Atentie: cele mai multe pietre de carneol sunt agate falsificate.
Onix aici e mai ieftin Ezo-Shop.ro

Ochi bolnavi, vedere slabă, conjunctivită
“Cui îi se micşorează lumina ochilor sau cine are ochi bolnavi de vreun un ulcer la ochi aceluia să-i dai vin curat şi bun într-un vas de cupru, de otel sau de fier în care ai un un onix timp de 15 sau 30 de zile. După aceea să scoti piatra şi să lasi vinul în vasul aceal. Şi în fiecare seară să-şi unga ochii cu acest vin şi ei se vor însenina şi se vor face sănătoşi”

Dureri la inimă, la coaste
“Cine are dureri la inima sau în coaste să încălzească un onix în palme sau pe pielea corpului şi să încălzească şi vin la foc, să-l ia de pe foc şi să ţină piatra deasupra la vin aşa încât aburii vinului să se condenseze pe piatră şi aceasta sudoare să se amestece cu vinul ( picaturile condeansate să curga în vas) După aceea să pună piatra în vin şi să bea imediat din el şi durerea va dispare. “

Dureri la stomac

“Şi cine are dureri la stomac să pună facă din vin de onix o supa cu oauă de gaină şi cu faină şi să facă asta des (zilnic) şi aceasta supa îi va curăţa şi vindeca stomacul.” Acest vin de onix că şi vinul stins cu apă neutralizeză fierea care este responsabila pentru durerile de stomac.

Dureri la splină

“Cine are durere la splina să gătească carne de miel sau de capră şi să o mănânce după ce a marinat-o în acest vin de onix aşa cum anumite mâncăruri se marinează în oţet. Să facă asta des şi splina lui va fi vindecata şi nu se mai va umfla”.

Splina este încă un organ necunoscut, deşi este un organ foarte mare. În medicina chinezească tradiţionala splina este organul cel mai important. În medicina descrisa de Hildegard splina are un rol foarte important fiind responsabila de creeara şi mentinerea sănătăţii sângelui de carui stare depind toate organele. Patologul renumit german Rudlof Viorchow a spus odată: “Splina este un organ mare. Despre functia lui nu ştim nimic”. Acest lucru nu s-a schimbat până astăzi în medicina convenţională.

Febră puternică
“Cine are febră puternica să pună piatra de onix 5 zile în oţet (de vin) şi după ce a scos piatra din el să foloseasca acest oţet la toate mâncărurile ( cu moderaţie însă, nu trebuie să se simtă gustul oţetului prea tare în mâncare) şi febra se va duce căci căldura bună o oţetului amestecată cu cea a onixului va elimina sucurile dăunătoare din care provine febra”.

Depresiuni, tristeţe
“Când eşti trist atunci uită-te cu atenţie la o piatra de onix şi pune-l după aceea în gură şi tristeţea ti se va duce”
Boala vitelor

“Când molima de vite cade asupra la vite şi le omoara atunci încălzeşte apă pe foc şi ţine un onix deasupra la aburii apei aşa încât transpiratia pietrei să cadă în apă. Pune după aceea piatra trei zile în aceasta apă şi după ce ai scos piatra din apă da-o să bea zilnic la vite. Stropeşte cu apa asta şi furajul la vite şi da-le să-l manânce şi fa asta des şi la vite la va merge mai bine”

Prasem

Febră puternică


“Cine are febră arzătoare să pună un prazem într-un aluat de secară pe care să-l lege într-o cârpă. Să-l ţină legat la buric 3 zile şi 3 nopti şi febra asta îl va părăsi”
Vânătai în urma la lovituri şi cazături
“Cine s-a lovit rau la corp printr-o căzătura sau o lovitură să ia untură râncedă de porc şi să amestece cu salvie şi cu vetricea (Rainfarn) în aceeasi cantitate şi în aceasta mixtură să pună o piatra de prazem. După aceea să o încălzească la soare şi să pună aceasta mixtură impreuna cu piatra caldă pe locul cu pricina şi acelui îi va merge mai bine”

Rubin aici Ezo-Shop.ro
Hildegard scrie despre rubin: „Rubinul creşte în timpul eclipsei de luna... aşa cum aceasta este rară, tot aşa de rar este şi rubinul şi forţa lui trebuie folosită cu mare atentie şi chibzuinţă“.

Gripa virala, febră, pojar, gripa intestinala cu diaree, boli abrubte şi poliomelită
“Când cineva are o febră cu scuturări sau altfel de febră sau gută sau orice alta boală care slăbeşte omul atunci să ia un rubin la miezul noptii căci atunci puterea lui este deosebit de mare şi să-l pună pe buricul bolnavului şi anume exact atunci când apare o schimbare a sucurilor din corp. Să nu-l ţină mai mult pe buric decât până a simţit că s-a încălzit. Atunci să-l ia imediat de pe buric căci puterea aceastei piatre pătrunde omul mai mult decât orice medicament şi alifie. Căci dacă l-ar purta mai mult timp la buric atunci puterea lui l-ar usca. Folosit în mod adecvat această piatră alungă toate bolile infecţioase de la om.

Dureri de cap

“Cine are dureri de cap să-şi pună un rubin în vîrful capului pentru un scurt timp şi anume până pielea capului a devenit caldă. Atunci să îl indepărteze imediat, căci puterea mare a rubinului pătrunde mai repede şi mai puternic decât orice medicament sau alifie.. Aşa la cap îi va merge mai bine”

Alungarea spiritelor rele


“Peste tot unde se afla rubinul spiritele rele ale aerului nu işi pot face jocul căci ele fug de rubin şi îl evită.”
Safir

Cornee tulbure, cataractă

“Cine are o “blană” pe ochi( cataractă) să ţină un safir în mână sau să-l încălzescă la foc şi după ce la umezit cu respiraţia sau altfel să atinga pieliţa din ochi. Să facă asta trei zile la rând dimineaţa şi seara şi pieliţa se va micşora şi va dispare”.


Conjuctivită, inflamaţii la ochi, slăbirea de vedere
“Cui îi se înroşesc ochii de durere şi devini ulceroşi şi chiar se şi inflamează sau cui îi se micşorează puterea ochilor să ia pe stomacul gol un safir în gură pe care să-l umezească cu saliva. Cu degetul să-şi umezească ochii şi anume aşa încât şi safirul să atingă ochi pe dinăuntru şi atunci ei vor fi vindecaţi şi vor deveni limpezi” Se atinge deci tot ochiul: pleoapa, colţurile ochilor, pieliţa, ochiul.

Gută, reumatism
“Când un om este plin de gută (reumatism) aşa încât din cauza durerilor de cap şi de trup nu are rabdare, atunci să ea piatra de safir asta în gură şi guta se va duce”
Furie, mânie
“Cine este furios şi plin de mânie să ia un safir în gură şi furia se va duce. Când safirul este prins într-un inel de aur pur fără alte metale atunci să pună inelul asta în gură şi nu îi va dauna. Când însă în afara de aur mai este şi alt metal în inel atunci acest inel nu va ajuta căci în inel se afla forte opuse”

Putere de întelegere şi gândire. Boli de stomac
“Când un om doreşte putere de întelegere şi de recunoaştere atunci să ia zilnic dimineaţa pe stomacul gol după ce s-a sculat un safir în gură până când el a tras destulă saliva. După aceea să-l scoată din gură , să încălzească un vin şi să-l ţină deasupra aburului care se ridică încât să se formeze picături pe piatră ( din cauza la condens). Să linga aceste picaturi de pe piatra şi să bea şi din vin. Şi aşa va ajunge în stomac şi din saliva care a devenit caldă pe piatră. În felul acesta omul va primi un intelect şi o minte limpede şi stomacul se va însănătoşi şi el.”

Topaz aici UniversulBijuteriilor.ro
Boli de ochi
“Cui îi se întunecă ochii să pună un topaz timp de trei zile şi trei nopţi în vin curat şi seara când se duce la culcare să-şi ungă pleoapele cu piatra umedă aşa încât acel vin să-i atingă un pic şi interiorul ochilor. După ce a scos piatra din vin, el poat efi păstrat timp de 5 zile. Şi seara când el vrea să-şi ungă ochii să bage piatra în acel vin şi cu ea umded să-şi ungă ochii. Şi să facă asta des şi să reînnoiască vinul după cele 5 zile şi asta îi va curăţa ochii ca cea mai bună alifie de ochi”
Dr. Strehlow: “Acest remediu s-a dovedit foarte folositor la retinopatia cauzată de diabet.”
Smaragd aici UniversulBijuteriilor.ro
Dureri de inimă, stomac şi coaste
“Cine are dureri la inimă sau la stomac sau la coaste să poarte un smaragd cu el aşa încât să-i atinga carnea şi aceluia îi că merge mai bine”
Epilepsie
“Cine suferă de epilepsie să-şi pună repede un smaragd în gură şi spiritul aceluia se va reînnoi şi va prinde putere. După ce s-a ridicat să scoată smaragdul din gură şi să spune: “Aşa cum spiritul Domnului a umplut pământul tot aşa să umple El şi casa mea cu graţia Lui aşa încât ea să nu poate să fie dată la o parte”.
Bube infectate
“Când un om este mâncat de viermişori ( adica bacterii şi patogeni) atunci să pună o pânza de in peste bubă şi peste ea un smaragd şi peste el alte bucaţi de in aşa cum face unul care face conuri de ars (metoda de vindecare a bubelor care le face să se deschidă) . Să facă asta până ce piatra s-a încălzit şi timp de trei zile la rând şi viermişorii vor muri”.

Smaragdul împreună cu inul trag puroiul din bubă. În general inul este cea mai bună textilă pentru a trage toxinele şi puroiul din corp şi trebuie folosită cu predilecţie la comprese. Numai frunzele uscate la soare de tabac mai au o asemenea însuşire, cele mai multe pânze textile însă nu se pot compara cu inul. În trecut oamenii vindecau mai toate bolile infecţioase şi gripele rele numai cu înfăsurări şi comprese mari în pânză de in care se umezea cu ceaiuri medicinale sau cu brânză dulce de vacă. (Dr. Wilhelm Spengler)

Metalele nobile folosite ca remedii
Aurul
Reumatism
Aurul este cald şi are o natură asemănătoare cu soarele şi aproape ca şi aerul. Când omul este reumatic să ia aur şi să îl fiarbă (prăjească la foc ?) în aşa fel încât să nu mai aibă nici o murdărie şi ca să nu se piardă nimic din el şi să-l pulverizeze, adică să-l macine. Şi să ia faină atât cât încape în jumatate din palmă şi să o amestece cu apă şi să pună din aur atâta cât cântăreşte moneda cea mai mică şi să mânânce aste pe stomacul gol dimineaţa devreme. Şi a două zi să fac la fel... şi aceasta îi va scoate reumatismul din el pe timp de un an. Căci aurul acesta îi va sta două luni în stomac şi nu-i va face nimic rău la stomac, dimpotrivă, o să-l încălzească şi o să-l cureţe dacă a fost răcit şi pline de secreţie (gastrită). Dacă un om sănătos face asta atunci el va rămâne sănătos şi un om bolnav se va face bine.”
Reţeta după Dr. Strehlow: pentru fiecare zi trebuie 0,6 g de aur praf din nuggets, deci din aur natural care nu a fost încă prelucrat, 1 lingură de făină de grâu (speltă) şi 1 lingură de apă. În prima zi se mănâncă aluatul acesta amestecat cu praful de aur dimineaţa pe stomacul gol, în ziua a două se face la cuptor un biscuit din el şi se mănâncă dimineaţa pe stomacul gol.

Reumatism
”înroşeşte o bucată de aur pur la foc într-o oală sau un vas şi aşa înroşît pune-o în vin aşa încât să se încălzească şi bea vinul cald şi des şi reumatismul te va părăsi”.
Umflături
“şi acolo unde se umfla ceva pune o bucată de aur care a fost încălzit la soare şi mângâie bine umflătura şi ea se va duce”
Surzenie
“Şi cine are urechi surde să facă cu praf de aur (neprelucat, “nuggets”) şi cu fâină un aluat aşa cum a fost descris mai sus şi să-şî pună din acest aluat în ureche şi să facă asta des şi el îşi va redobîndi auzul

Plumbul, zincul şi arama


Plumbul şi zincul sunt otrăvitoare după cum scrie Hildegard şi nu se pot folosi la nimic, nici măcar ca vase de băut fiind dunătoare. Din păcate s-au folost Arama purtat la corp ca inel sau altfel aduce daune.
Fierul

Gastrită, gripa la stomac
“Cine a răcit la stomac încât are dureri să ia o bucată de fier subţire şi să o încălzească la foc. Şi aşa caldă să o pună pe burtă şi să o ia la o parte pentru a o încălzi din nou şi să repete asta de mai multe ori şi îi va merge mai bine, căci fierul are căldură în el şi este substanţa potrivită ( pentru acest lucru).
Oţel
Diminuarea puterii otrăvurilor
“este foarte cald şi este cel mai tare fier. El reprezintă Dumnezeirea lui Dumnezeu şi de aceea fuge de el chiar şi diavolul. Şi dacă bănuieşti că ai otravă în băutură sau mâncare, sau când mâncarea este umedă că o supă atunci bagă pe ascuns un oţel încins în ea şi dacă este otravă ea va fi neutralizată, prin faptul că va fi slăbită. Dacă însă mâncarea este uscată ca şi carnea sau ca peştele sau ca ouăle, atunci înfierbântă oţelul şi pune-l în vin şi atunci cu acest vin udă mâncarea sau pune mâncarea în acest vin şi dacă a fost otravă în mâncare atunci ea va fi slăbită şi celui care o mănâncă îi va face mai puţin rău. Pune un oţel încins şi în vin, bere sau altă băutură şi dacă este otravă în ea atunci va fi slăbită”.

Cuprul
Bechterew, gută sau reumatism la coloana
“când cineva suferă aşa de tare de reumatism încât s-a cocoşat să ia o bucată curată de cupru pe care să o pună în foc pâna se înroşeste, să o lase să se răcească şi după aceea să o pună din nou în foc şi să o lase iara să se răcească şi să o pună pentru a treia oara în foc şi atunci când este roşie şi fierbinte să o pună într-un vin bun pe care să-l acopere cu un capac ca să nu iasă nici caldura nici aburul. Dă-i vinul asta să bea la cel care suferă de boala aceasta şi ea îi va dispare”
Cupru curat se găseşte în cabluri de înaltă tensiune. Incălzitul lui se poate face cu un aparat de tăiat metal cu acetilena la un sudor căci trebuie multă căldură, eventual şi cu ajutorul unui pistol electric de lipit/sudat.

Pietrele de tratament amintite se pot gasi la preturi mici pe
Ezo-Shop.ro, sau montate in argint, dar mai scumpe, la adresa UniversulBijuteriilor.ro. E preferabil sa folosim piatra fara metal, pentru efectul ei terapeutic.

Vizitati:
a. http://www.vindecarenaturista.blogspot.com/ -gasiti tratamente naturiste.
b. http://www.timbrevederi.blogspot.com/
c. http://www.energeticahidrogenului.blogspot.com/ -gasiti solutii pentru reducerea consumului de benzina
d. http://www.shoppinglinkmania.blogspot.com/ - gasiti magazine cu produse ieftine