Cautati pe blog ce va trebuie

24 apr. 2010

TRATAMENTE CU OTET PENTRU VIERMI, VARICE, ARTRITA SI ALTELE

Afectiuni cardiace - Persoanelor cu inima bolnava li se recomanda sa bea otet fiert cu usturoi si miere de albine. Aceasta solutie curata arterele de grasimile depuse si intareste muschiul cordului
Artrita - se bea de patru ori pe zi cate un pahar de apa cu o lingurita de otet de mere. Tratamentul se face timp de doua saptamani, cu o pauza de o saptamana. Apoi procedura se repeta.
Hemoragie pe nas - se bea otet de mere dizolvat in apa. Sangele se poate opri cu tampoane de vata inmuiate in otet si puse in nas.
Laptisor de matca 40lei/50 grame

Hemoroizi - la fiecare doua ore, se aplica pe umflaturi un tampon de vata inmuiat in otet de mere, iar dimineata se bea apa cu otet si miere de albine.
Menstruatie abundenta (menoragie) - in fiecare dimineata, pe parcursul ciclului menstrual, trebuie sa se bea cate un pahar de apa, cu 1-2 linguri de otet, indulcite cu miere de albine. Consumarea regulata a otetului poate schimba termenul de incepere a ciclului, de aceea, inainte de ciclu cu 4 zile, opriti tratamentul.

Reteta de slabit: in prima luna se bea in timpul fiecarei mese un pahar cu apa si o lingurita de otet de mere, apoi cate 2 lingurite de otet la un pahar de apa (in a doua luna). Pe zi, trebuie sa se consume 3 pahare. Nu se recomanda sa mancati dulciuri si paine alba.
Tuse - se amesteca 3 linguri de otet de mere cu o lingurita de suc de aloe si 1/2 pahar de miere de albine. Se iau de 3-4 ori pe zi cate doua lingurite, inainte de masa.

Bijuterii terapeutice la adresele:Ezo-Shop.ro, UniversulBijuteriilor.ro.
Varicoza - se toarna otet din mere pe palme si se freaca picioarele de jos in sus, dimineata si seara, in fiecare zi, timp de una-doua luni, sau se invelesc picioarele cu servetele inmuiate in otet, apoi se leaga cu un stergar si se sta in pat sau fotoliu, cu picioarele ridicate, timp de 30 de minute. In timpul acestui tratament, trebuie sa beti de doua ori pe zi un pahar de apa cu 2 lingurite de otet de mere.

Viermi intestinali - se fierbe in otet de mere cu sare o urzica tanara taiata marunt si se mananca. Viermii intestinali mor si ies din organism.


Vizitati: a. http://www.vindecarenaturista.blogspot.com/ -gasiti tratamente naturiste. b. http://www.energeticahidrogenului.blogspot.com/ -gasiti solutii pentru reducerea consumului de benzina c. http://www.shoppinglinkmania.blogspot.com/ - gasiti magazine cu produse ieftine