Cautati pe blog ce va trebuie

5 aug. 2010

Vindeca circulatia

Redau  mai jos un tratament care vindeca bolile de inima si circulatie fara riscuri.

Roşiile sunt o sursă excelentă de vitamina C, o singură roşie conţinând peste 50% din necesarul de vitamina C al unui adult. Ele mai conţin un procent însemnat de fosfor organic, potasiu, calciu, magneziu, acid oxalic şi sulf.
Cercetătorii coreeni au ajuns la concluzia că persoanele care consumă chiar şi numai câteva roşii pe săptămână au un risc scăzut de apariţie a bolii Alzheimer. Elementele benefice din rodii sunt asimilate numai in prezenta uleiului, mai ales de masline.
Oferte! ceaiuri si produse naturiste
Un ingredient natural găsit în seminţele de roşii a fost identificat de oamenii de ştiinţă britanici drept o componentă-cheie pentru o viaţă lungă şi sănătoasă.

Gelul obţinut din aceste seminţe ajută ca sângele să nu devină lipicios îmbunătăţind circulaţia acestuia, fiind promovat ca o alternativă naturală la aspirină. Ingredientul a fost descoperit în timp ce experţii studiau beneficiile dietei mediteraneene. Gelul este deja utilizat într-un produs de suc de fructe şi se aşteaptă ca pe viitor să fie adăugat în unele băuturi lactate. Produsul este un derivat din gelul găsit în jurul seminţelor de roşii, iar studiile au demonstrat că poate preveni apariţia cheagurilor de sânge.

Cercetătorii au constatat că acest ingredient contribuie la schimbarea caracteristicilor trombocitelor, celulele mici din sânge, ca şi aspirina. În mod normal, acestea sunt netede, dar inflamaţii din vasele de sânge, legate de fumat, creşterea colesterolului sau stres, le face să devină ţepoase şi să se lipească între ele, formând cheaguri.

Potrivit Daily Mail, milioane de vârstnici iau zilnic doze mici de aspirină pentru a-şi îmbunătăţi circulaţia sângelui. Cu toate acestea există efecte secundare, precum hemoragia la nivelul stomacului şi formarea ulcerului. Potrivit cercetătorilor, ingredientul din roşii nu a înregistrat efecte adverse.

Tomatele conţin licopen, substanţă eficientă în controlarea inflamaţiilor pulmonare şi în reducerea riscului de dezvoltare a astmului, susţin cercetătorii





Branturi magnetice eficiente- marimea 35-40
Sunt stimulate cele 36 de zone reflexogene din talpa piciorului, ajutand la pastrarea sanatatii, slabire, detoxifiere, echilibrare hormonala, tratarea durerilor lombare, menstruale si multe altele. Pretul DE 50 RON, include ambalajul si taxele postale.
Cautati la SECTIUNEA XVIII"bratari magnetice" CLICK PE BANNER-jos!
MARFURI CHINEZESTI IEFTINE http://www.tradekey.com/2929296/
Un grup de cercetători de la Universitatea din Newcastle, Marea Britanie, au descoperit că roşiile ajută la scăderea riscului de îmbolnăvire de astm sau infecţii pulmonare. Potrivit oamenilor de ştiinţă, licopenul conţinut de roşii este eficient în controlarea inflamaţiilor pulmonare şi reduce riscul de dezvoltare a astmului.

Cercetătorii conduşi de medicul Paul Foster au făcut analize pe mai multe animale care prezentau diferite afecţiuni ale aparatului respirator. Cobaii au fost împărţiţi în două grupuri, cei din primul grup având o dietă normală, iar celor din al doilea grup li s-a administrat zilnic o doză de 50 de miligrame de licopen. Rezultatele au arătat că, în cazul şoarecilor hrăniţi cu licopen, nivelul infiltraţiilor cu eosinofili (celule ale sistemului imunitar) din fluidul pulmonar era [color:da69=#0494e1! important]redus, dar şi nivelul celulelor proinflamatorii a fost redus. "Acest studiu demonstrează că suplimentele dietetice care conţin licopen, dar şi consumul de roşii îi ajută pe bolnavii de astm să ţină sub control boala, dar şi previne această afecţiune", spune dr. Foster.
Oferte! ceaiuri si produse naturiste
Potrivit medicilor nutriţionişti, proprietăţile licopenului sunt sporite în special atunci când se consumă alături de alimente bogate în lipide, cum ar fi avocado sau ulei de măsline. Astfel, carotenoidele sunt solubile în grăsime, ceea ce înseamnă că sunt absorbite în organism împreună cu grăsimile, explică specialiştii. În plus, roşiile sunt o sursă bogată de potasiu, au un conţinut ridicat de vitamina B3, B6 şi B9, cunoscută şi sub numele de acid folic.


Vizitati: a. http://www.vindecarenaturista.blogspot.com/ -gasiti tratamente naturiste.
b. http://www.energeticahidrogenului.blogspot.com/ -gasiti solutii pentru reducerea consumului de benzina
c. http://www.shoppinglinkmania.blogspot.com/ - gasiti magazine cu produse ieftine