Cautati pe blog ce va trebuie

28 ian. 2011

Vindecare naturista pentru astm

Un ceai-infuzie din:

- seminte de in (Linum usitatissimum)
- lemn dulce (Glycyrhiza glabra)
- seminte sau/si frunze de lobelia (Lobelia inflata)
- frunza sau/si floare de Verbascum thaspus, in parti egale, baut de 2 ori/zi (la pranz si seara), este foarte valoros. Ceaiul trebuie strecurat foarte bine, printr-o panza de bumbac.Samburii de caise, inmuiati cateva minute in apa fierbinte si curatati de cojite, pot fi striviti si frecati pentru a obtine o pasta, la care se adauga putin cate putin lapte de capra, pana se obtine un fluid mai putin consistent. Solutia se obtine din 15 samburi. Se bea o data pe zi, dimineata, cu 15 minute inainte de micul dejun.
Si, inca o reteta, valabila pentru orice suferind de astm: portocala in lut. Se poate folosi o cantitate de 500 g argila fina, care se amesteca - intr-un vas - cu suficienta apa pentru a alcatui o pasta consistenta. Se inveleste o portocala in pasta de argila si se pune in cuptor la 350 grade, timp de 10 minute. Apoi, se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca. Se inlatura lutul, sub jet de apa, se taie portocala in doua si se mananca miezul cald.
Iar, daca doriti o metoda specific chinezeasca, atunci iat-o: tratati astmul cu cate un catel de usturoi - putin strivit - fixat cu plasture pe centrul fiecarei talpi! Se schimba catelul de usturoi la fiecare 24 ore. Secretul acestei metode il puteti afla numai daca veti urma un curs de initiere in Qigong.





Vizitati: a. http://vindecarenaturista.blogspot.com -gasiti tratamente naturiste. b. http://energeticahidrogenului.blogspot.com -gasiti solutii pentru reducerea consumului de benzina c. http://shoppinglinkmania.blogspot.com - gasiti magazine cu produse ieftine