Cautati pe blog ce va trebuie

8 aug. 2011

Exercitii japoneze pentru vindecarea scoliozei si cifozei


SET COMPLET, DIN ARGINT PLACAT CU AUR - PE BANNER

Lant placat cu aur, 1+1 gratis, 68 lei minus o cincime - pe banner

SETURI DIN ARGINT  120 -498 LEI-PE BANNER(REDUCERE 20%, TRANSPORT GRATIS
 Daca  ne gandim ca in medicina chineza, hipertiroidismul se considera a fi cauzat de deplasarea unei vertebre, s-ar putea sa fim surprinsi de cate boli putem scapa cu un pic de efort. 

Pentru cei care stau mult pe scaun sau care au o deficienta a coloanei vertebrale am gasit un film cu exercitii simple si eficiente, care, repetate de 3-4 ori pe zi, corecteaza deformarile. Se pot face si intr-o pauza la serviciu. 

Muzica buna pe CD-uri. Asculta! Click aici10 lei 
Exercitiile din filmulet  lucreaza fiecare vertebra si duc la corectarea cifozei, lordozei, scoliozei. Au fost puse la punct de un maestru japonez.

CLICK AICI
Ansa SI PENDUL pentru gasit COMORI 
Bijuterii din argint ieftine.
Carti de ghicit.ULEIURI ESENTIALE= ANTIMICROBIENE PUTERNICE LA 4,8 LEI CLICK !INFORMATII UTILE : a. http://www.vindecarenaturista.blogspot.com -gasiti tratamente naturiste sigure si verificate. b. http://www.omulrazator.blogspot.com/ - bancuri c.http://shoppinglinkmania.blogspot.com/2009/03/la-magazinul-on-line-gasiti-orice.html d. http://www.energeticahidrogenului.blogspot.com -gasiti solutii pentru reducerea consumului de benzina e. http://www.shoppinglinkmania.blogspot.com - gasiti magazine cu produse ieftine