Cautati pe blog ce va trebuie

6 sept. 2011

Vindecare probleme coloana

pacientii cu probleme de disc vertebral si alte suferinte ale spatelui, ar putea fi ajutati si fara operatie sau medicamente. El era de parere, spre deosebire de medicina traditionala, ca discul vertebral se poate regenera in majoritatea cazurilor. Asa s-a nascut masajul care ii poarta numele.

La masajul lui Breuss, mai intai se relaxeaza si se destinde coloana, printr-un masaj usor in zona sacrala. Apoi se maseaza in piele ulei de sunatoare care regenereaza nervii si discurile vertebrale, dupa care se corecteaza nedureros vertebrele subluxate.

INFORMATII UTILE: a. http://www.vindecarenaturista.blogspot.com -gasiti tratamente naturiste sigure si verificate. b. http://www.deportatirefugiati.blogspot.com legi si indicatii pentru obtinere de despagubiri b. http://www.omulrazator.blogspot.com/ - bancuri c.http://shoppinglinkmania.blogspot.com/2009/03/la-magazinul-on-line-gasiti-orice.html d. http://www.energeticahidrogenului.blogspot.com -gasiti solutii pentru reducerea consumului de benzina e. http://www.shoppinglinkmania.blogspot.com - gasiti magazine cu produse ieftine