Cautati pe blog ce va trebuie

12 oct. 2011

PRODUS PENTRU SLABIT SI DETOXIFIERE

DIETO este un produs 100% natural ce are in compozitie opt ingrediente atent selectionate si care pana in prezent au avut cele mai bune rezultate in detoxifierea organismului si cel mai important determina scaderea in greutate. COSTA 60 LEI
PRODUSUL NU ESTE RECOMANDAT CELOR CARE AU HIPERTIROIDISM. FUCUS VESICULOSIS, DIN COMPOZITIA LUI, ESTE UNA DIN PLANTELE UTILIZATE PENTRU TRATAMENTUL HIPOTIROIDISMULUI.
EXTRACTUL DIN SEMINTE DE GREPFRUIT ESTE UTIL IN ELIMINAREA PARAZITILOR INTESTINALI. DACA SE ASOCIAZA TRATAMENTUL CU CEL DE CUISOARE, PELIN SI NUCA NEAGRA, ATUNCI SANSELE DE DISTRUGERE A PARAZITILOR SUNT MULT MAI MARI.
COMPOZITIA PASTILELOR DIETO ESTE:
Extract Hoodia Gordonii 400 mg
* Extract Ceai Verde 300 mg
* Extract Cidru de mere 100 mg
* Extract Guarana 50 mg
* Extract Fucus (fucus vesiculosus) 50 mg
* Extract din seminte de Senna 50 mg
* Extract din afine 50 mg
* Extract Grapefuit 50 mg

CLICK PE BANNER PENTRU COMENZI.

Mod de administrare
DIETO este un produs special conceput pentru persoanele supraponderale cu varsta intre 16-65 de ani. Se administreaza 1 capsula pe zi, dimineata inainte sau dupa micul dejun. In paralel vom consuma o cantitate mare de apa, minim 2 litri pe zi. Nu depasiti doza zilnica de Dieto.

O cutie de Dieto contine doua blistere a cate 15 comprimate, in total 30 comprimate, cantitate necesarca pentru 30 de zile de cura.

INFORMATII UTILE: a. http://www.vindecarenaturista.blogspot.com -gasiti tratamente naturiste sigure si verificate. b. http://www.deportatirefugiati.blogspot.com legi si indicatii pentru obtinere de despagubiri b. http://www.omulrazator.blogspot.com/ - bancuri c.http://shoppinglinkmania.blogspot.com/2009/03/la-magazinul-on-line-gasiti-orice.html d. http://www.energeticahidrogenului.blogspot.com -gasiti solutii pentru reducerea consumului de benzina e. http://www.shoppinglinkmania.blogspot.com - gasiti magazine cu produse ieftine