Cautati pe blog ce va trebuie

Se încarcă...

CUMPAR BUBERIC

CUMPAR PLANTA NUMITA BUBERIC(scrophularia nodosa) pentru tratament indelungat.

4 dec. 2011

Hipertiroidism tratament naturist


De pe un forum
"Am fost si eu diagnosticata cu hipertiroidism,o tiroida autoimuna la sf .lui 2010. Atunci mi-a fost prescris tryrozol 30 mg pe zi,dar nu am suportat tratamentul mai mult de 2 luni si l-am intrerupt. Dupa 3 luni de cand am intrerupt tratamentul am mers la manastirea Petru Voda din Piatra Neamt si acolo calugaritele prepara unguente din diferite plante pentru toate afectiunile dar si tincturi.Am cautat si eu un unguent pentru a vindeca tiroida si am gasit unguent din SANZIENE.


                                      SET DIN ARGINT 98 LEI
                           PE BANNER
Am cumparat si am inceput sa ma ung in zona tiroidei de 3 ori pe zi iar intr-o dimineata mi s-a facut foarte rau si am trecut pe carbimazol 30 mg pe zi. In septembrie eram programata la institutul Parhon pentru operatie ,caci am avut circa o saptamana in care nu reuseam sa dorm dar si datorita faptului ca simteam in continuu un nod in gat si aveam senzatia de sufocare.";

De cateva  saptamani toate astea au disparut iar cand am mers la control unde am efectuat ecografie si analize ale sangelui la Iasi ,nodulii tiroidieni au disparut,tiroida este in regresie ,dorm foarte bine iar senzatia de nod in gat a disparut! De fapt ,atunci cand eu am inceput sa ma ung cu acea crema de sanzaiene (am luat si tinctura si capsule cu sanzaiene in acelasi timp) starea de rau era data de faptul ca acei nodului erau dizolvati si tiroida intra in regresie din evolutie. 
Oferte! ceaiuri si produse naturiste
Nu va operati inainte de-a incerca sa va tratati cu aceasta minunata planta!!!! Toata aceasta stare de rau a durat cca 3 saptamani iar acum ma simt extrem de bine,nu mai obosesc,mananc normal si ma odihnesc,dar mai ales am scapat de operatie . Va doresc tuturor multa sanatate!!!

BIJUTERII SI CADOURI UNICATCLICK! TELEFON LG T 385B NOU, ALB, IN CUTIE 230 LEI

INFORMATII UTILE: a. http://www.vindecarenaturista.blogspot.com -gasiti tratamente naturiste sigure si verificate. b. http://www.deportatirefugiati.blogspot.com legi si indicatii pentru obtinere de despagubiri b. http://www.omulrazator.blogspot.com/ - bancuri c.http://shoppinglinkmania.blogspot.com/2009/03/la-magazinul-on-line-gasiti-orice.html d. http://www.energeticahidrogenului.blogspot.com -gasiti solutii pentru reducerea consumului de benzina e. http://www.shoppinglinkmania.blogspot.com - gasiti magazine cu produse ieftine