Cautati pe blog ce va trebuie

12 feb. 2012

Esofagita de reflux biliar


Esofagita prin reflux biliar"

 Bila face reflux gastric, cu aciditate crescuta si cu eructatii amare. Balonarea la cateva ore de la masa va face atent ca mancarea stagneaza in stomac, nu trece de duoden ca sa participe la emulsionarea alimentelor. Balonarile sunt din cauza florei de fermentatie, ce predomina.  Dimineata, inainte de masa cu 30 de minute, luati 2 comprimate de Redigest, pe langa cuticula de pasare are si silimarina (armurariu), fiind un preparat natural.



Mancati 100 g carne de pasare fiarta, gem de casa, paine de secara usor prajita, 50 g branza de vaci sau cas dulce, ceai de melisa in amestec cu sunatoare cu putina miere. Sunt antiinflamatoare hepatice si intestinale. Sunt cicatrizante, calmante si cu rol antibiotic. 
Pranzul: supe creme cu galuste din gris, supa de zarzavat cu orez, cu taietei de casa, supa de perisoare din carne de vita; felul doi: rasol de vita, de pasare, cu sote de morcov, orez, dovlecei, compot de mere, pere, mere coapte, papanasi fierti cu branza de vaci, budinca de orez cu mere, nu fructe crude, numai banane, fiindca sunt alcaline.
 Cina: mamaliga cu branza de vaci, fara smantana, ochiuri romanesti (adica fierte in apa), rasol de pasare, ceai de busuioc, chimen, indulcite cu putina miere de albine sau deloc. Dupa fiecare masa, luati Triferment, cate 2 comprimate. Dupa doua saptamani, in loc de Redigest, luati inainte de masa Colebil, cate un drajeu, contine bila de bou uscata si metenamina, recomandat in tulburarile dispeptice si balonari epigastrice, cu eructatii, flatulenta si greata, asa cum aveti dvs. Dupa mesele principale, luati Carbicol, este coleretic si colecistokinetic, tot cu actiune in balonari epigastrice. Ce trebuie sa evitati. Toate produsele cu coloranti, conservanti, bauturi carbogazoase, prea dulci sau prea sarate, exclus alcool.

SAMPOANE CU PLANTE MEDICINALE

 In cazurile cand va simtiti perfect, o luati cu tratamentul de la bun inceput. Doar de dvs. depinde stradania, pana se reface mucoasa digestiva si tranzitul intestinal. 

MULTA ALOE VERA, CARE ARE ROL IN 

REGENERAREA MUCOASELOR, DAR NU GEL

STABILIZAT, CUMPARAT DIN PLAFAR, CI GELUL 

MANCAT DIRECT DIN PLANTA VIE. MAI ALES 

DUPA MASA, CAM O LINGURITA DE GEL 

PROASPAT. ALTFEL NU ARE EFECTUL SCONTAT.

Cercei din argint, 35 lei, pe banner

Balonarea reprezinta marirea volumului abdomenului ca urmare a acumularii unei cantitati mari de gaze in stomac sau in intestin. I se mai spune "meteorism". Cu aceasta problema s-a confruntat si fratele meu, dar a urmat un tratament natural si aceasta problema suparatoare s-a rezolvat. Astfel a folosit urmatoarele condimente pentru gatirea mancarurilor: seminte de anason, nucsoara, ardei iute, salvie, coriandru, scortisoara. A consumat niste produse naturale 100% care nu au contraindicatii: Acidophilus AC-Zimes - 2 capsule pe zi, Green Care - contine frunze de lucerna, considerata de lumea asiatica "tatal tuturor plantelor"; Meal Time Digest Easy





- contine enzime de papaia. Ca ceaiuri, foarte bune sunt cele de crusin si senna.





INFORMATII UTILE: a.http://www.vindecarenaturista.blogspot.com -gasiti tratamente naturiste sigure si verificate. b. http://www.deportatirefugiati.blogspot.com legi si indicatii pentru obtinere de despagubiri b. http://www.omulrazator.blogspot.com/ - bancuri c.http://shoppinglinkmania.blogspot.com/2009/03/la-magazinul-on-line-gasiti-orice.html d. http://www.energeticahidrogenului.blogspot.com -gasiti solutii pentru reducerea consumului de benzina e.