Cautati pe blog ce va trebuie

16 iul. 2012

TRATAMENT PENTRU CALDURA MARE


CUM SA FACETI SA VA DEPLASATI FARA A VA FI RAU DE LA SOARE
1. VASC CU TALPA GASTII(LEONURUS CARDIACA)-5 PICATURI TINCTURA VASC, 20 PICATURI TINCTURA TALPA GASTII IN 1/4 L APA PLATA. SE BEA PE STRADA.
2. GELSEMIUM ch7, 3 GRANULE SE IAU PE STRADA
3. TINCTURA DE BRANCA URSULUI CU TINCTURA DE VASC, PENTRU CEI TRECUTI DE 50-55 DE ANI. CATE 10 PICATURI DIN CELE DOUA TINCTURI IN 1/2 LITRU APA PLATA. SE BEA, IN CURSUL ZILEI, ACASA, CATE O INGHITITURA.
4. TINCTURA DE USTUROI. O LINGURITA DE TINCTURA IN 300 ml APA. SE BEA PE PARCURSUL ZILEI. PENTRU CEI CU ULCER SAU HIPERACIDITATE, SE BEA INAINTE DE MASA.
5. GINSENGUL SIBERIAN ESTE UN BUN ADAPTOGEN. SE IA O CASETA INAINTE DE PLECARE. EFECTUL TINE CAM O ORA. TOTUSI E MAI BINE SA MERGETI CAT MI MULT, PE LA UMBRA.
CEAIURI SI PRODUSE NATURISTE IEFTINE

BIJUTERII SI CADOURI UNICAT
INFORMATII UTILE: a. http://www.vindecarenaturista.blogspot.com -gasiti tratamente naturiste sigure si verificate. b. http://www.deportatirefugiati.blogspot.com legi si indicatii pentru obtinere de despagubiri b. http://www.omulrazator.blogspot.com/ - bancuri c.http://shoppinglinkmania.blogspot.com/2009/03/la-magazinul-on-line-gasiti-orice.html d. http://www.energeticahidrogenului.blogspot.com -gasiti solutii pentru reducerea consumului de benzina e. http://www.shoppinglinkmania.blogspot.com - gasiti magazine cu produse ieftine