Cautati pe blog ce va trebuie

13 oct. 2012

ULEIUL DE MASLINE-laxativ si vindeca si regenereaza ficatul

Uleiul de masline contine vitaminele A, B1, B2, C, D, E, K, fier, acizi grasi nesaturati 85%, acizi grasi saturati 15%, trigliceride, clorofila etc.
Fiind numit prietenul ficatului, uleiul de masline este un bun drenor hepatic si biliar, avand si efect laxativ.

Persoanele care au probleme hepatice sau biliare pot lua 1-2 linguri de ulei dimineata inainte de masa sau 1-2 linguri de ulei inaintea fiecarei mese. Este recomandat ca dupa inghitirea uleiului sa se stea culcat o jumatate de ora pe partea dreapta.

Comandati: CREMA CICATRIZANTA SI REGENERANTA CU PLANTE MEDICINALE

Pe langa faptul ca este un tonic biliar, uleiul dizolva pietrele din bila.
Fiind numit prietenul ficatului, uleiul de masline este un bun drenor hepatic si biliar, avand si efect laxativ.
!

ARGINT LA OFERTA UNU PLUS UNU GRATIS
DATI CLICK PE BANNER

- Uleiul de masline ajuta de asemeni tubul digestiv, contribuind la vindecarea gastritei si a ulcerului. El poate fi folosit si ca laxativ, luand o lingura seara la culcare.
- Are proprietatea de a intarzia procesul de imbatranire, protejand inima si arterele, dizolvand cheagurile din vasele de sange, reducand colesterolul si tensiunea.
- Poate fi folosit si sub forma de frectii pe corp si pe incheieturi.
- In cazul algiilor reumatismale, a nevritelor sau a entorselor se fac frectii cu ulei amestecat cu usturoi dat prin razatoare (o capatana de usturoi data prin razatoare pentru 200 g ulei de masline si lasat la macerat 2-3 zile).
- Contra caderii parului se fac frectii ale pielii capului cu ulei seara, timp de 10 zile. Capul trebuie invelit in timpul noptii.
- Fiind considerat ca un ulei al frumusetii, el face nu numai arterele mai suple dar si pielea mai stralucitoare. Uleiul de masline curata si inmoaie pielea, o hidrateaza si o regenereaza. Puteti face aplicatii cu ulei de masline seara dupa demachiere, zilnic, timp de doua, trei saptamani.


INFORMATII UTILE: a. http://www.vindecarenaturista.blogspot.com -gasiti tratamente naturiste sigure si verificate. b. http://www.deportatirefugiati.blogspot.com legi si indicatii pentru obtinere de despagubiri b. http://www.omulrazator.blogspot.com/ - bancuri c.http://shoppinglinkmania.blogspot.com/2009/03/la-magazinul-on-line-gasiti-orice.html d. http://www.energeticahidrogenului.blogspot.com -gasiti solutii pentru reducerea consumului de benzina e. http://www.shoppinglinkmania.blogspot.com - gasiti magazine cu produse ieftine