Cautati pe blog ce va trebuie

13 ian. 2013

Cuptorul cu microunde distruge alimentele

Comandati:CREMA CICATRIZANTA SI REGENERANTA CU PLANTE MEDICINALE
Un studiu arata ca, prin incalzirea in cuptorul cu microunde a laptelui matern, anticorpii si enzimele se distrug. Un studiu efectuat la o clinica din Elvetia a analizat comparativ analizele de sange ale unor pacienti care au consumat regulat alimente procesate in cuptorul cu microunde, precum si cele ale unor persoane care au consumat alimente incalzite conventional. 

Acest studiu a aratat ca: 

1. Nivelul hemoglobinei (totale si eritrocitare) a scazut semnificativ dupa ingerarea alimentelor incalzite la microunde. 

2. Leucocitele (globulele albe) au crescut ca numar dupa digerarea alimentelor prelucrate cu microunde. 

3. Microundele au afectat structura proteinelor serice. 

4. Fractiunea de colesterol (rau) LDL a crescut in raport cu fractiunea HDL. 

Alte studii au aratat o incidenta statistica ridicata la cancerele de stomac si colon si, in plus, o degenerare generala a componentelor celulare.



 Comandati: Branturi cu magneti


INFORMATII UTILE: a. http://www.vindecarenaturista.blogspot.com -gasiti tratamente naturiste sigure si verificate. b. http://www.deportatirefugiati.blogspot.com legi si indicatii pentru obtinere de despagubiri b. http://www.omulrazator.blogspot.com/ - bancuri c.http://shoppinglinkmania.blogspot.com/2009/03/la-magazinul-on-line-gasiti-orice.html d. http://www.energeticahidrogenului.blogspot.com -gasiti solutii pentru reducerea consumului de benzina e. http://www.shoppinglinkmania.blogspot.com - gasiti magazine cu produse ieftine