Cautati pe blog ce va trebuie

7 mar. 2013

Plante care vindeca ficatul

YUCCA ANTIARTRITIC

Remedii naturale care ajuta la protectia ficatului.

1. Armurariul (Sylibum marianum)

Este unul dintre cele mai bune hepatoprotectoare, deoarece conţine silimarină, o substanţă care protejează ficatul, împiedică depunerea grăsimilor în ficat şi ajută la eliminarea substanţelor toxice din organism (din alcool, tutun, alimentaţia nesănătoasă). De asemenea, cercetările arată că silimarina este foarte utilă persoanelor care au probeleme cu colesterolul, reducând nivelul acestuia şi al trigliceridelor.
Branturi cu magneti pentru reflexoterapie

2. Păpădia

Este un bun drenonr hepato-biliar, adică tratează problemele ficatului şi ale bilei.
SET DIN ARGINT120 LEI -PE BANNER


3. Turmericul

Datorită curcuminei din compoziţia lui, turmericul are un efect hepatoprotector dovedit de studiile recent realizate şi apărute în noiembrie 2010 în publicaţia "The Journal Endocrinology"

4. Trifoiul roşu

Ajută funcţia de detoxifiere a ficatului şi stimulează secreţia de bilă.

5. Rădăcina de lemn-dulce

Apără ficatul de acţiunea toxinelor, ajutând la eliminarea acestora prin rinichi.

6. Uleiul de masline virgin

Are rolul de curatare si regenerare a celulei hepatice si de dizolvare a calculilor biliari (pietre la bila). Trebuie baut zilnic,  minim 3 linguri pe zi.

Comandati: CREMA CICATRIZANTA SI REGENERANTA CU PLANTE MEDICINALE

Alimente pe care dacă le consumăm în exces pot să dăuneze sănătăţii ficatului: băuturile alcoolice şi carbogazoase, prăjelile, afumăturile, alimentele grase (brânzeturi, carne) şi excesul de ouă.

INFORMATII UTILE: a. http://www.vindecarenaturista.blogspot.com -gasiti tratamente naturiste sigure si verificate. b. http://www.deportatirefugiati.blogspot.com legi si indicatii pentru obtinere de despagubiri b. http://www.omulrazator.blogspot.com/ - bancuri c.http://shoppinglinkmania.blogspot.com/2009/03/la-magazinul-on-line-gasiti-orice.html d. http://www.energeticahidrogenului.blogspot.com -gasiti solutii pentru reducerea consumului de benzina e. http://www.shoppinglinkmania.blogspot.com - gasiti magazine cu produse ieftine