Cautati pe blog ce va trebuie

9 iul. 2013

TRATAMENT anticancer

 Va scriu, avand increderea ca cineva se va folosi de experienta prin care am trecut, experienta in urma careia pot afirma, cu deplina convingere, ca te poti vindeca de cancer si fara operatie. Pentru aceasta, trebuie indeplinite doua conditii importante:
        Sa nu se consume alimente de origine animala (carne, preparate din carne), deoarece tumorile apar si se dezvolta cu ajutorul proteinelor animale.  Putina branza nesarata si fara grasime, oua de prepelita, peste fiert cu legume, nu prajit.
Timp de minimum sase luni sa se consume legume si fructe crude, sarace in proteine (maximum 20 g de proteine pe zi). A

        Mi-au trebuit trei ani sa ajung sa pot afirma aceste lucruri. In ianuarie 2001, am aflat ca am cancer de colon. Am crezut ca totul va fi usor: putin grau incoltit, suc de morcovi, decoct din marul lupului (metoda d-lui Nicolae Pop din Cluj-Napoca), comprese cu bitter suedez, regim cu cruditati si ma voi vindeca. Lucrurile nu au stat asa. Desi mancam legume si fructe crude, fara carne si alimente preparate termic, la un control efectuat dupa un an, in ianuarie 2002, tumora nu numai ca nu disparuse, dar chiar isi dublase suprafata. 
       
YUCCA ANTIARTRITIC
      Metoda Gunter de tratament se poate aplica tuturor formelor de cancer, operate sau neoperate, dar si pentru vindecarea de alte boli grave: diabet, leucemie, boli cardiovasculare etc., deoarece prin postul negru se asigura dezintoxicarea totala a organismului, iar cu ajutorul enzimelor din legumele si fructelecrude se asigura reinnoirea celulelor si intarirea sistemului imunitar.
        Mancand cruditati nu m-am mai imbolnavit si m-am vindecat si de alte boli de care sufeream. Nici virusul herpesului nu a mai fost lasat sa se manifeste. In acest sens, ma adresez si celor bolnavi de Sida, sa nu ignore aceasta posibilitate. Poate ca alimentatia cu cruditati ii va ajuta. Acum cred ca adevaratul panaceu este hrana vie, adica legumele si fructele crude.
        Alimentatia moderna, bazata exclusiv pe hrana preparata termic si bogata in proteine animale, imbolnaveste omul si-l omoara.    

Putem adauga, fara sa gresim, ca, in cazurile grave, spanzul, marul lupului, tataneasa, thuja, otravesc celula canceroasa. Asa incat, luate in doze moderate, dupa o vreme, vindeca.  Doza maxima permisa este de 1-2 lingurite de tinctura preparata de specialisti, pe zi. Se adauga alte plante care ajuta corpul sa reziste: anghinarea pentru eliminarea toxinelor, uleiul de masline pentru regenerarea ficatului, nalba, pentru boli digestive si de plamani, argila pentru echilibrarea functiilor, mierea cu propolis si laptisor de matca,  semintele neprajite de alune, floarea soarelui, dovleac, grau fiert in loc de painea cu E-uri, apa plata cel putin doi litri si evitati constipatia.
INFORMATII UTILE: 1. http://aparatecasnicebune.blogspot.ro/ d. http://www.energeticahidrogenului.blogspot.com -gasiti solutii pentru reducerea consumului de benzina