Cautati pe blog ce va trebuie

20 aug. 2013

Cancer la plamani. Boli de plamani

Cancerul la plamani este o forma frecventa de cancer care produce tuse cu expectoratii sangvinolente, rar hemoptizii, dispnee, senzatie de opresiune toracala, uneori junghiuri. intai tusea este uscata, apare raguseala si senzatie de plaman incarcat. Cel mai important factor cancerigen este fumatul. 

Retetele si plantele de mai jos sunt bune in aproape orice forma de cancer sau boala de plamani.
.    Pentru pete pe plamani a dat rezultat reteta urmatoare. Se macereaza timp de 8 zile, 1 kg radacina de hrean ras in 1 kg miere. Se amesteca continutul o data pe zi. Se ia dimineata pe nemancate cate 1 lingura macerat si se bea o ceasca ceai de sunatoare. Dupa 1 h se ia micul dejun.

.    Macerat de vasc de pin, atat la barbat cat si la femeie. Se bea o cana/zi in 3-4 reprize. Este bun si pentru nas.

                                                               



.                                                      

  Pentru tumora la pleura:

-  se interzice fumatul, alcoolul, cafeaua. Se tine regim alimentar axat pe legume si fructe;

- ceai de trifoi rosu, radacina de brusture, radacina de papadie, in parti egale - 3 cani/zi;

- infuzie de napraznic (geranium robertianum) numit si "ciocul cucoarei", priboi, sovarf, care este un remediu sigur in toate tipurile de cancer - mai ales in afectiuni inflamatorii si tumorale ale plamanului si pleurei;

- gelul pur de aloe vera - regenereaza organele interne, detoxifica organismului. Medicina traditionala chineza recomanda sucul de usturoi (cate 10-30 ml, de 2 ori/zi) si infuzia din 9 g lemn-dulce (Radix liquiritia) la 200 ml apa. Se beau 3 cani/zi.

.    Se beau 4 cesti/zi de ceai de coada-soricelului, iar dimineata si seara, cu 1/2 h inainte de masa, ceai de coada-calului. Se face macerat de radacini de obligeana (1 lingurita radacina/ 1 ceasca apa - se lasa 12 h). . In caz de crize dureroase, se aplica noaptea comprese cu aburi de coada-calului (planta pusa in strecuratoare deasupra aburilor dintr-o oala cu apa care fierbe). Plantele fierbinti si moi se pun intr-o panza de in care se aplica pe locul dureros. Ziua, se pun timp de 4 h comprese suedeze pe regiunea pulmonara, eventual si pe spate.

.    Rudolf Breuss indica: ceai caldut de patlagina (2 l/zi), muschi de piatra de munte, plamanarica, lumanarica si iedera. La tuberculoza se mai inghit o data/zi seminte de patlagina.


Tataneasa are un grad mare de toxicitate, deci necesita prudenta in folosire. Dar rezultatele bune pe care le-a dat in vindecarea cancerului o recomanda pentru cancerul de orice fel.
SITE-URI DE VIZITAT 1. http://licitatii-auctions.blogspot.ro/ - MAGAZINE CU PRETURI MICI 2. http://aparatecasnicebune.blogspot.ro/ d. http://www.energeticahidrogenului.blogspot.com -gasiti solutii pentru reducerea consumului de benzina