Cautati pe blog ce va trebuie

12 aug. 2013

Boli limfatice-tratamente naturiste

Bijuterii si uleiuri cosmetice

VANZARI DIVERSE telefon LG




Oricine mananca si bea alimente procesate si bauturi carbogazoase sau alcool si, in acelasi timp, duce o viata sedentara este blocat cu un sistem imunitar compromis datorita limfei care are nevoie sa fie drenata.
Surprinzator, in aceasta era a hiper-exercitiilor, multi experti in sanatatea realizeaza importanta mersului pentru punerea in miscare a limfei. Iar acesta nu este mers de placere, ci mers alert.
Mersul ar trebui sa ia circa 20 de minute sau mai mult. De patru ori pe saptamana ar fi un ritm destul de bun Incepeti pe cat de alert puteti merge, apoi treceti la mers fortat. Intrucat sunt multi ganglioni limfatici in partea superioara a corpului, axile, gat si umeri, miscarile bratelor ar trebui sa fie mai ample decat in mod obisnuit.
Acest lucru este deosebit de important pentru femeile care poarta sutiene si folosesc deodorante aplicate sub brat si care contin toxine. Acele toxine patrund in zonele largi ale ganglionilor limfatici din apropiere si aflate chiar sub piele.
De aceea miscarile saltarete functioneaza foarte bine pentru punerea in miscare a limfei.  
De fiecare data cand sari, sporesti atractia gravitationala asupra limfei. 
Masajul care se concentreaza asupra umerilor, bratelor si gatului, poate si el sa fie folositor. Exista tehnici de masaj care se concentreaza asupra drenajului limfatic. Terapia de polaritate si ea are tehnici specifice pentru punerea in miscare a limfei.
Frectionarea uscata executata in mod viguros asupra bratelor, torsului si picioarelor este de asemenea recomandat pentru punerea in miscare a limfei. Miscarile de frectionare ar trebui sa fie facute dinspre gat si pulpa spre tors(trunchi).

Plante care ajuta si purifica limfa


Set din argint si coral rosu 98 lei - pe banner

Plantele si ceaiurile pot fi utilizate pentru a purifica limfa. Turita lipicioasa(Galium Aparine) este folosita in multe formule pentru limfa. Poate fi cumparata ca extract sau tinctura, sau ca un manunchi de plante pentru a-ti face singur ceaiuri sau tincturi. Indigofera este o alta planta potrivita pentru detoxifierea sistemului limfatic. Unii mai  recomanda si gentiana(Hydrastis canadiensis) si echinacea.
Bautul a cat mai multa apa curata este esential cu toate aceste recomandari.



SITE-URI DE VIZITAT 1. http://licitatii-auctions.blogspot.ro/ - MAGAZINE CU PRETURI MICI 2. http://aparatecasnicebune.blogspot.ro/ d. http://www.energeticahidrogenului.blogspot.com -gasiti solutii pentru reducerea consumului de benzina