Cautati pe blog ce va trebuie

9 feb. 2014

Cum se vindeca ciroza hepatica?


Alimentatie in caz de ciroza hepatica.
Pentru ciroza hepatica se recomanda sucurile de legume si fructe care curata ficatul de toxine. Bineinteles trebuie legume si fructe curate, nu din cele cu chimicale, iar sucurile sa fie facute proaspete in fiecare dimineta cu storcatorul de fructe.
 Dieta:
1. In fiecare dimineata sa bea uleiul de masline pe stomacul gol 3-4 linguri pline, dupa care sa ia aloe vera-planta nu sucuri din magazin cam cat unghia de la degetul aratator si sa stea pe dreapta.
2. Inainte de a manca se ia anghinare, cam o lingurita de planta rasnita si se sta pe dreapta.
3. Dupa ce mananca se recomanda sa nu se aseze ci sa plece la o plimbare. Trebuie multa miscare.
Seara se ia din nou uleiul de masline 3-4 linguri si se sta pe dreapta un sfert de ora. Apoi se recomanda iar o scurta plimbare in jurul blocului. Nu se mananca carne de loc. Se mananca numai mancaruri usoare, fara colesterol: nu e voie paine, se mananca cereale, dar nu sub forma de fulgi, se mananca branza dulce de vaci, nu e voie oua de gaina, numai de prepelita -2-3 pe zi-fierte moi- zilnic, se mananca legume fierte la abur, nesarate, nu e voie cartofi prajiti, iar cei fierti sa fie mai putini-2 cartofi medii pe zi, se mananca numai alune de padure, nesarate, nu alte seminte, de nici un fel. Se mananca fructe de padure, acrisoare, daca nu exista afectiuni ale stomacului. Se ia propolis cu un pic de miere de stup. Dar nu mai mult de 10 picaturi zilnic. Ciupercile nu sunt permise. Pestele este permis, doar fiert la abur si nu gras.
E interzisa bautura alcoolica de orice fel.
In decurs de un an, ficatul se regenereaza si ciroza nu va  mai exista. DAr dupa acest tratament e interzisa carnea si prajelile.


Click pe banner

Set elegant din argint 
SITE-URI DE VIZITAT 1. http://licitatii-auctions.blogspot.ro/ - MAGAZINE CU PRETURI MICI 2. http://aparatecasnicebune.blogspot.ro/ d. http://www.energeticahidrogenului.blogspot.com -gasiti solutii pentru reducerea consumului de benzina