Cautati pe blog ce va trebuie

19 iun. 2016

Omagul VINDECA NATURAAL cancerul pielii

OMAGUL ESTE PLANTA TOXICA DAR VINDEC DE CANCER! Omagul este o plantă erbacee, cu flori albastre-violet, dispuse în ciorchine, de la care, în scop terapeutic, se folosesc frunzele şi rădăcina, sub formă de tinctură sau cremă. Deşi este foarte toxic, omagul are şi părţi bune dacă este folosit cu acordul şi sub stricta supraveghere a medicului.

Efectele analgezice şi antiinflamatorii ale omagului, datorate conţinutului ridicat de alcaloizi, au contribuit la utilizarea aceste plante ca ingredient principal într-o serie de medicamente naturiste, ce VINDECA bolile fizice şi psihice provocate de stres. Administrat intern sub formă de tinctură sau extract, omagul acţionează pe terminaţiile nervoase senzoriale, ajutând la calmarea ticurilor dureroase faciale, a durerilor sciatice şi, în general, a nevralgiilor.

Omagul se poate folosi intern pentru a calma activitatea cardiacă şi respiratorie, dar şi tusea. De asemenea, această plantă are efecte antipiretice, contribuind la scăderea febrei, putând fi utilizată în ameliorarea unor afecţiuni, precum congestii pulmonare, bronşite, gripe, tuse convulsivă, guturai, laringite acute, pneumonii sau reumatism.Cremele cu omag sunt indicate în tratarea SI vindecarea escarelor, a zonei zoster sau a altor afectiuni dureroase, inclusiv a cancerului de piele. 
SITE-URI DE VIZITAT 1. http://plantemedicinaleimagini.blogspot.ro/ 1. http://licitatii-auctions.blogspot.ro/ - MAGAZINE CU PRETURI MICI d. http://www.energeticahidrogenului.blogspot.com -gasiti solutii pentru reducerea consumului de benzina