Cautati pe blog ce va trebuie

28 dec. 2016

Vindecarea naturista a durerilor si cancerului din gat




COMANDA pe bannerul de sus!



Cerruti 1881 pour Femme Eau de Toilette pentru femei 100 ml

www.pcmadd.com
Monitor DELL;  P1913sb; 19"; REF monitor 19 inch 250 lei
1. M-am confruntat si eu cu o astfel de durere de gat, pe care tratamentul cu medicamente nu m-a ajutat s-o rezolv; din contra, boala se agrava pe zi ce trecea (ma durea gatul, tuseam si am ramas ragusita o perioada de doi ani). Datorita acestui tratament naturist, pe care il recomand cu multa caldura tuturor suferinzilor de gat, eu am reusit sa ma vindec, ba mai mult, vocea mi-a revenit si azi sunt o persoana sanatoasa. Iata retetele: Ingrediente 500 g radacina de tataneasa cruda, 300 g usturoi, 200 g sanziene (dragaica), 50 g propolis, 1 litru tuica de secara sau de pruna de 40¡. Mod de preparare Se pun intr-o oala mai mare radacina de tataneasa bine spalata si data pe razatoarea cu gauri mari, usturoiul pisat, sanzienele taiate marunt, propolisul si tuica. Se amesteca toate si se pun la macerat timp de 10 zile, intr-un loc intunecos si rece, amestecandu-se, cu o lingura de lemn, in fiecare zi. Dupa cele 10 zile, se strecoara lichidul si se pune intr-o sticla care se va pastra la rece. In fiecare dimineata, se ia cate o lingura pe stomacul gol, cu inghitituri mici (cate 4-5), ca sa ramana pe gat. Nu se mananca nimic timp de o ora! Seara, inainte de culcare, se ia din nou o lingura, cu inghitituri mici, fara a mai consuma altceva. In cursul zilei, se face gargara cu ceai cald de sanziene (o lingura de planta se pune la infuzat, timp de 5 minute, intr-o cana cu apa fiarta), dupa care se strecoara. Se va face gargara cu ceaiul cald, inghitind din cand in cand cate-un pic de lichid. Operatiunea se repeta de cinci-sase ori pe zi. Rezultatele se simt imediat.
Un alt remediu pentru durerile de gat este petrolul lampant, de la statiile Peco. Se filtreaza petrolul prin paine si se inghite seara, cu inghitituri mici, o lingura de petrol, dupa care nu se mai consuma nimic. Seara, in jurul gatului se aplica o compresa (cat puteti suporta de fierbinte) cu spirt medicinal, pe care o lasati pana dimineata. Va doresc multa sanatate! 
SAU

 Propolis pastile (se sug); Propofaringit badijonaj in gat cu propolis; Propoheliant (picaturi cu propolis pentru nas). De cand le folosesc, ma simt mult mai bine. Un alt remediu simplu: stand cu fata in sus (mai ales seara, la culcare), sa tineti palma dreapta pe plexul solar (zona unde incepe stomacul), iar palma stanga, la baza gatului (gaura din capatul sternului). Aceasta pozitie diminueaza sau chiar face sa dispara durerile. 

SITE-URI DE VIZITAT 1. http://plantemedicinaleimagini.blogspot.ro/ 1. http://licitatii-auctions.blogspot.ro/ - MAGAZINE CU PRETURI MICI d. http://www.energeticahidrogenului.blogspot.com -gasiti solutii pentru reducerea consumului de benzina