Cautati pe blog ce va trebuie

3 ian. 2017

vindecare varice

Mall%20BioCLICK PE BANNER PENTRU ulei foarte bun pentru piele si par. Vindeca acneea si bolile de unghii.

Pentru varice si tromboflebită se fac diferite băi pentru picioare.

-Se fac băi de picioare şi cu scoarţă de castan, flori de muşeţel şi urzică, si galbenele tocate marunt timp de 30 de min., adăugându-se treptat apă fierbinte.
-De două ori pe săptămână se fac băi cu bicarbonat de sodiu timp de 15 min., temperatura apei netrebuind să depăşească 38 – 39 °C .
-Pentru bolnavii de tromboflebită avansată se recomandă o dietă specială. De două ori pe lună, timp de 3 zile consecutiv nu se consumă decât produse lactate: lapte dulce, lapte bătut, iaurt, câte 200 g de trei ori pe zi. 

sisteme m@dd



Tableta DELL VENUE 7 3730 HSPA+, DUAL CORE 1.6 GHZ, 7", IPS, 2 GB DDR2, 16 GB, 3G, BLUETOOTH, W-LAN, ANDROID 4.3 PRET 250 LEI PE BANNERUL DE SUS

Dell Optiplex 740, AMD Athlon 5000B 2.6 GHz, DESKTOP PRET IDEAL 270- LEI

Dell OptiPlex 740

Si in rest nu se mananca decat numai paine de secara.  Altceva nu se consumă. Bolnavul trebuie să stea aceste trei zile în pat
-Pentru bolnavii care au dureri mari din cauza tromboflebitei, se prepară următorul compot terapeutic: se iau 3 mere de culoare verde (neapărat) şi, într-un vas de ceramică, se toarnă peste ele 2 1 de apă clocotită. Se adaugă câte o lingură de melasă şi muşeţel, se acoperă şi se înveleşte cu un prosop călduros, timp de 4 ore. Poate fi folosit şi un termos mare. Merele se scot din apă, se pisează cu lingura de lemn, se amestecă cu o lingură de miere şi cu apa în care s-au infuzat. Se beau câte 70 de ml, de trei ori pe zi. 

-50 g de castane curăţate de coajă lemnoasă, se toacă mărunt, se amestecă bine cu 250 ml de ulei şi se freacă locurile bolnave o dată la două zile.
-Bucăţele  de cupru se curăţă până devin strălucitoare şi se aplică pe trombul obliterator (obliterant), legându-se strâns. După 2 zile se îndepărtează, se curăţă din nou, se spală şi se şterge bine pielea şi se aplică la loc.



SITE-URI DE VIZITAT 1. http://plantemedicinaleimagini.blogspot.ro/ 1. http://licitatii-auctions.blogspot.ro/ - MAGAZINE CU PRETURI MICI d. http://www.energeticahidrogenului.blogspot.com -gasiti solutii pentru reducerea consumului de benzina