Cautati pe blog ce va trebuie

18 dec. 2008

Cauze multiple ale hipertiroidismului


CAUZE ALE HIPERTIRODISMULUI


Cumparati carti, ARGINT si talismane. Dati click pe banner!

Cercei din argint 68 lei


1. O PRIMA CAUZA ESTE STRESUL-PROVOACA HIPERACTIVITATE A GLANDEI TIRODE.
2. O A DOUA CAUZA ESTE IODUL RADIOACTIV REZULTAT IN URMA EXPLOZIILOR DE LA CENTRALELE NUCLEARE
3. O ALTA CAUZA O CONSTITUIE DISFUNCTIILE DIGESTIVE CARE IRITA NERVUL VAG, RESPONSABIL DE INERVAREA GLANDEI TIROIDE. DE EXEMPLU, PROBLEME CU VALVA ILEOCECALA, CARE PRODUC BALONARI, ASA NUMITUL STOMAC LENES, SI DISCHINEZIA BILIARA POT SA CREEZE ACELEASI SIMPTOME CU CELE DE HIPERTIROIDISM (problemele de valva ileocecala sunt descrise la adresa http://www.curezone.com/blogs/fm.asp?i=985361) IN ACEST CAZ TRATAMENTUL TIROIDEI AR FACE MAI MULT RAU DECAT BINE, INTRUCAT CAUZA ESTE IN ALTA PARTE.
TREBUIE TRATAT SISTEMUL DIGESTIV SI APOI SE VA REZOLVA SI PROBLEMA TIROIDEI. VOI DESCRIE UN POSIBIL TRATAMENT NATURIST IN ALT ARTICOL.
PENTRU CEI FAMILIARIZATI CU HOMEOPATIA ESTE BINE SA VA FACETI O REPERTORIZARE ON LINE, INAINTE DE A APELA LA O ASTFEL DE MEDICATIE. UN REPERTOAR BOERICKE ON - LINE GASITI LA ADRESA http://repertorizare.homeopatieonline.com/. ACOLO PUTETI FI MAI SINCERI DECAT CU MEDICUL HOMEOPAT.


Cumparati carti ezoterice si talismane. Dati click pe banner!

Vizitati site-urile:http://vindecarenaturista.blogspot.com – unde gasiti tratamente naturistehttp://energeticahidrogenului.blogspot.com – unde gasiti alternative ecologice, mai ieftine, la benzinahttp://shoppinglinkmania.blogspot.com – unde gasiti magazine on-line cu preturi mici