Cautati pe blog ce va trebuie

13 ian. 2009

Pizza vegetariana

Vindeti ce nu va trebuie si cumparati la preturi mici pe AUKRO. Cumparati dispozitive de distrus tantari si alte insecte cu 13 lei (Identificator licitatie 603364356)! Dati click pe banner!
Aukro.ro

O pizza pentru vegetarieni sau de post

Se poate face o pizza excelenta fara carne si chiar pentru perioada postului.
Reteta:

  • O foaie de pizza de la magazin

  • carnaciori vegetali de la cristim ( mie numai cei de cristim imi plac, ca sunt afumati)

  • 250 g ceapa tocata si fiarta in putina apa cu sare si ulei, pentru a nu ataca ficatul(100 ml apa si 3 linguri de ulei)-in tigaie

  • castraveti cruzi, felii( dau o savoare deosebita)-250g

  • ardei gras fiert impreuna cu ceapa (4-5 ardei grasi)

  • rosii sau suc de rosii dupa gust.

Amestecul fiert: rosii, ceapa si ardei se pune pe foaia de pizza in strat subtire. Deasupra se adauga felii de castraveti cruzi si felii de carnaciori. Apoi se pot pune oua intregi care la copt formeaza ochiuri, sau se bat ouale cu sare si se pun peste amestec.


In post nu se pun oua, dar gustul e tot atat de bun.


Amestecul care s-a fiert: ceapa, ardeiul si rosiile, se scurg de lichid dupa fierbere, intr-o strecuratoare presand cu o lingura de lemn, altfel nu se coace frumos.


Cumparati centura de slabit(Vibration Belt) cu 89 RON pentru activarea circulatiei si cresterea masei musculare. Dati click pe banner!
Promotia Premii Garantate!

Cumparati carti ezoterice si talismane. Dati click pe banner!Vindeti ce nu va trebuie si cumparati la preturi mici pe AUKRO. Cumparati dispozitive de distrus tantari si alte insecte cu 13 lei (Identificator licitatie 603364356)! Dati click pe banner!
Aukro.ro