Cautati pe blog ce va trebuie

9 ian. 2009

Tratamente pentru cancer

Vindeti ce nu va trebuie si cumparati la preturi mici pe AUKRO. Cumparati dispozitive de distrus tantari si alte insecte cu 13 lei (Identificator licitatie 603364356)! Dati click pe banner!
Aukro.ro




Site-ul http://vindecarenaturista.blogspot.com contine tratamente naturiste pentru hipertiroidism, boli de stomac, dischinezie biliara,raceala, gripa, icoane vindecatoare si boli digestive.

Tratamente pentru cancer care au dat rezultate

1. Ceaiul dat de calugarul din Satu Mare:
1/2 palma coaja de mesteacan(nu numai foita alba),
3 linguri de grau
2 litri de apa
Se pot adauga: salvie-un varf de cutit, teci de fasole, talpa gastii pentru hipertensivi, boabe de paducel pentru cei suferinzi de inima, radacina de patrunjel.
Graul se fierbe iar coaja de mesteacan se adauga la sfarsit si se mai fierbe 2 minute.
Apoi se adauga plantele care doar infuzeaza. Ceaiul se bea in loc de apa. Da rezultate! A prelungit viata unei colege cu 20 de ani. Daca nu ar fi mancat carne, inca mai traia.

2. Apa vie, apa moarta. E vorba de apa obtinuta prin electroliza, dupa o reteta ruseasca. Electroliza se face intai 7 si apoi 5 minute. Se face 1/2 litru de apa moarta si cat corespunde apa vie. Se bea prima data apa moarta, in patru zile, iar apa vie, cate un pahar pe zi, pana se termina. E incercat de 2 vecine pentru cancer uterin si de colon. Se obtine eliminarea completa a tumorii.
Cumparati centura de slabit(Vibration Belt) cu 89 RON pentru activarea circulatiei si cresterea masei musculare. Dati click pe banner!
Promotia Premii Garantate!

Cumparati carti ezoterice si talismane. Dati click pe banner!


3. NU SE CONSUMA DE LOC, CARNE! CINE NU ACCEPTA ACEASTA RESTRICTIE, NU PREA ARE SANSE.
DUPA APA OBTINUTA PRIN ELECTROLIZA, NU MAI APAR RECIDIVE, DOAR DACA NU SE CONSUMA CARNE, ALTFEL...

4. Reishi si shiitake sunt tratamente foarte puternice, dar trebuie luate toata viata. Mama unui medic s-a vindecat de cancer la colon.
Gasiti aceste produse la adresa ciupercareishi@gmail.com, la 35 RON, cutia de 100 de capsule.
Cea din plafar este o varietate mai putin eficienta, din cele crescute pe saci. Vizitati tot site-ul http://vindecarenaturista.blogspot.com si veti gasi detalii despre tratamentul cu reishi. Am incercat-o. Eu am cumparat on-line de la adresa de mai sus, dupa ce am renuntat la cea din plafar, care era mai ieftina. Mi le-au trimis contra ramburs.
Reishi ( ganoderma lucidum) e numita ciuperca nemuririi si se spune ca la doi ani de la inceperea consumului incepe sa regenereze organismul si sa-l intinereasca.
Reishi(ganoderma lucidum) regleaza activitatea intestinala, ajutand in cadrul procesului de digestie, preintampina procesele inflamatorii si trateaza si problemele de cirulatie si variatii ale tensiunii.


5. O alta reteta: O cunostinta, diagnosticata cu cancer, a facut, la indicatia mea, vin de aloe: 250 g de aloe, 500 g de vin alb sau rosu si 300 g miere. Planta de aloe sa da prin masina de tocat si se amesteca cu mierea si vinul. Se ia cate o lingura, inainte de fiecare masa . De la gradul 4 cum a fost diagnosticata a ajuns, in scurt timp, la gradul 1. Dar, si aici, carnea este interzisa.

6. Tinctura de tamaioara, am mai amintit-o. Cititi aici . Se face tinctura numai din frunze. Se ia o jumatate de lingurita de 2-3 ori pe zi. In prima faza, veti simti cum dispare reumatismul.

CALUGARUL AMINTIT MAI SUS, SPUNEA CA CEL MAI SIGUR ESTE SA INCERCATI ORICE METODA NEINVAZIVA, ASTFEL INCAT ORGANISMUL SA SE VINDECE SINGUR. MAI BINE RENUNTATI LA CARNE SI FACETI UN TRATAMENT NATURIST. DAR SI DACA S-A FACUT INTERVENTIE CHIRURGICALA, TREBUIE LUAT UN TRATAMENT CARE SA PREVINA REAPARITIA BOLII.

Faceti click pe bannerul de mai jos, daca aveti lucruri de vanzare la licitatie: timbre, tablouri, obiecte de imbracaminte...