Cautati pe blog ce va trebuie

7 ian. 2009

TRATAMENT PENTRU SCIATICA

Vindeti ce nu va trebuie si cumparati la preturi mici pe AUKRO. Cumparati dispozitive de distrus tantari si alte insecte cu 13 lei (Identificator licitatie 603364356)! Dati click pe banner!Aukro.ro







Site-ul http://vindecarenaturista.blogspot.com contine tratamente naturiste pentru hipertiroidism, boli de stomac, dischinezie biliara,raceala, gripa, icoane vindecatoare si boli digestive.Add to Technorati FavoritesHealth


REIKI si plante pentru tratamentul sciaticii


Tratamentele pentru nervul sciatic sunt de lunga durata. Totusi exista posibilitatea ca durerile sa se atenueze destul de repede cu 4 pozitii de reiki si cu o tinctura de TAMAIOARA(PE CARE O GASITI aici ).
Sciatica este caracteristica perioadelor reci ale anului, cand curentul sau o imbracamite neadecvata pot crea dureri in zona lombara (la sale). Durerile sunt suparatoare si dispar greu. Auto tratamentul cu reiki presupune patru pozitii care se mentin 3-5 minute. Desi, de regula, dupa ce va obisnuiti cu el, veti sta intr-una din pozitii mai mult, pentru ca simtiti care este cea mai eficienta.

Ordinea pozitiilor este:


  • B6 (mainile in partea de jos a abdomenului, aproape de zona inghinala, dar cu varfurile degetelor orientate unele spre celelalte, nu ca in poza care arata tratamentul aplicatt de altcineva.(vezi poza mai jos)


  • L2-mainile pe glezna, la ambele picioare. Se incepe cu piciorul drept.


  • L3-tot la ambele picioare.


  • BA5- o mana sus si alta la baza coloanei vertebrale, pozitie numita bastonul de foc. Este foarte eficienta pentru toate afectiunile coloanei vertebrale.
    Rezultate excelente se obtin si folosind pentru tratament coenzima Q10. Atentie ca exista si coenzima Q10 cu ulei de catina care creste tensiunea si este buna pentru hipotensivi. Daca nu aveti hipotensiune, folositi coenzima Q10 simpla.
  • Un tratament eficient se face si cu REISHI(ciuperca nemuririi), care este destul de costisitor, dar daca veti lua ca mine ceai GanoTea si luati un sfert de lingurita de pudra cu apa, veti obtine un efect destul de bun, la un pret mult mai mic. Gasiti ceaiul la firme romanesti on-line. Am gasit, la un distribuitor, ganoderma lucidum originala cu 35 RON si GanoTea cu 24 RON. Puteti sa comandati la adresa ciupercareishi@gmail.com. O aduce din Thailanda.