Cautati pe blog ce va trebuie

14 mar. 2009

Supa de linte cu rosii. Suntem in post

Materiale necesare: linte 4-5 linguri, 1-2 morcovi, 3-4 cepe mari, o radacina de patrunjel, vegeta, o lingura de ulei. O jumatate de pahar de bulion.
Mod de lucru: Se curata radacinoasele, se curata lintea de impuritati si se pun toate la fiert in apa rece, ca sa lase gustul in apa. In loc de sare puneti vegeta.
Dupa ce s-au fiert, adaugati o jumatate de pahar de bulion si, daca aveti ketch-up iute, de preferinta de casa, puneti si 3-4 linguri de ketch-up, dupa cum doriti sa fie de iute. Se adauga leustean, telina si patrunjel.
Are gust de ciorba de fasole uscata, dar nu are proprietati deranjante pentru sistemul digestiv.
GANDITI-VA CA LINTEA ARE FOARTE MULT FIER SI PROTEINE. BOLILE DE TIROIDA SI SPASMOFILIA CER O ALIMENTATIE BOGATA IN FIER NATURAL SI PROTEINE.


Vizitati site-urile:http://vindecarenaturista.blogspot.com – unde gasiti tratamente naturistehttp://energeticahidrogenului.blogspot.com – unde gasiti alternative ecologice, mai ieftine, la benzinahttp://shoppinglinkmania.blogspot.com – unde gasiti magazine on-line cu preturi mici
Vindeti ce nu va trebuie si cumparati la preturi mici pe AUKRO. Cumparati dispozitive de distrus tantari si alte insecte cu 13 lei (Identificator licitatie 603364356)! Dati click pe banner!Aukro.ro