Cautati pe blog ce va trebuie

7 mar. 2009

Tratamente naturiste pentru hiper si hipotiroidism

UniversulBijuteriilor.ro
Tratament dat de medicul naturist Michael Vertolli din CanadaDisfunctia uneia sau mai multor glande este o boala comuna la momentul actual. Acest lucru se datoreaza vietii pline de stres si consumului exagerat de hrana si medicamente care stimuleaza sau suprima functionarea glandelor endocrine.
Multe toxine care exista in aer sau in sol actioneaza ca hormoni. Tiroida este una dintre cele mai afectate glande. Hormonul tiroidian regleaza metabolismul celulelor corpului si metabolismul calciului. In acelasi timp disfunctiile tiroidiene influenteaza fiecare organ al corpului.
Cauzele bolii de tiroida sunt:
a. excesul de vegetale marine, sare iodata si energizanti cum ar fi cofeina. Consumul excesiv de varza, broccoli, conopida si plante ca menta, oregano, busuioc, rozmarin, cimbru, lavanda, roinita si soia pot contribui la hipotiroidism, ca si deficienta de iod, zinc, vitamine; A, B2, B3, B6 si E care pot exacerba hipotiroidismul.
Cumparati centura de slabit(Vibration Belt) cu 89 RON pentru activarea circulatiei si cresterea masei musculare. Dati click pe banner!Promotia Premii Garantate!

Cumparati carti ezoterice si talismane. Dati click pe banner!


b. Lipsa de exercitii fizice pot declansa atat hipo cat si hipertiroidismul. O alta cauza o constituie somnul insuficient.
Tratamentul hipotiroidismului depinde de cat tesut tiroidian a fost distrus prin tratamente clasice cum ar fi cel chirurgical. Daca a fost complet distrus, atunci tratamentul este posibil doar cu suplementi care contin hormoni tiroidieni.
Daca nu s-a facut tratament clinic, atunci este posibila tratarea naturista a afectiunii.
A. Pentru hipotiroidism: fucus vesiculosis( 7-8 picaturi in apa), Ginseng Siberian, Ganoderma lucidum( reishi) -LUATA CU MULTA APA, ardei iuti, ginko biloba, L-carnitina, Mineral plus( calciu-magneziu zinc)-1 pe zi, maltofer fol-1-2 pe zi, coenzima Q10-1 pe zi.

Ginseng siberian cu 7,55 RON gasiti daca dati click mai jos, pe bannerul de mai jos! Este cel mai ieftin!Produse naturiste ieftine

B. Pentru hipertiroidism: lycopus - 8 picaturi in apa inainte de micul dejun( nu se supradozeaza ca provoca palpitatii), Ginseng Siberian, Ganoderma lucidum( reishi)-LUATA CU MULTA APA, ardei iuti, ginko biloba, L-carnitina, Mineral plus( calciu-magneziu zinc)-1 pe zi, maltofer fol-1-2 pe zi, coenzima Q10 cu ulei de catina sau fara ulei de catina pentru hipertensivi.
a. Pentru probleme digestive asociate cu hipertiroidismul este buna tamaioara(viola odorata);

Ganoderma de buna calitate se poate cere la adresa ciupercareishi@gmail.com. Este crescuta in mediu natural, nu pe saci cu rumegus, si are concentratia corecta. Contine cele 6 varietati in forma organelor corpului. De aceea se spune ca vindeca orice boala. Exista si in plafarurile noastre, dar concentratia este prea mica si nu da rezultate. Mi-a spus cineva ca a luat pentru tatal de 87 de ani, care nu putea sa mearga si dupa doua luni de tratament a inceput sa se miste prin casa si prin curte. Are un efect detoxifiant puternic. L-am incercat si eu si mai multe persoane din anturaj. Am inceput sa slabesc. Pretul celui care vinde este de 39RON/100 capsule, fata de 70-80 de RON cat practica retelele de tip MLM.
ATENTIE! TREBUIE LUATA CU MULTA, MULTA APA! 2 PAHARE LA O CASETA!


Daca aveti ceva de cumparat, vandut sau anuntat, dati click mai jos:Adauga Anunt 100% gratuit Dati click aici

Cumparati centura de slabit( Vibration Belt)cu 89 RON pentru activarea circulatiei cresterea masei musculare. Dati click pe banner!Promotia Premii Garantate!
Vizitati site-urile:http://vindecarenaturista.blogspot.com – unde gasiti tratamente naturistehttp://energeticahidrogenului.blogspot.com – unde gasiti alternative ecologice, mai ieftine, la benzinahttp://shoppinglinkmania.blogspot.com – unde gasiti magazine on-line cu preturi mici