Cautati pe blog ce va trebuie

6 mar. 2009

Tratament pentru GRIPA fara antibiotice si aspirina

Vindeti ce nu va trebuie si cumparati la preturi mici pe AUKRO! Cumparati, pe AUKRO, dispozitive de distrus tantari si alte insecte cu 13 lei (Identificator licitatie 603364356)! Dati click pe banner!
Aukro.ro
TRATAMENT INCERCAT PENTRU GRIPA SI VIROZE RESPIRATORII

Am testat pentru gripa urmatorul tratament: echinacea de trei ori pe zi, tamaioara(viola odorata)- tinctura-de trei ori pe zi, oscillococcinum- de doua ori pe zi, frunza de aloe proaspata- o data pe zi, boswellia- de doua ori pe zi. O caseta de echinacea si boswellia sa se ia inainte de culcare pentru ca opreste tusea.
  • Am iesit la aer rece si a aparut o recidiva. Am mai luat doua augmentin ( una pe zi) si a cedat de tot.

  • Cumparati centura de slabit(Vibration Belt) cu 89 RON pentru activarea circulatiei si cresterea masei musculare. Dati click pe banner!
    Promotia Premii Garantate!

    Cumparati carti ezoterice si talismane. Dati click pe banner!


    Cu acest tratament, gripa cedeaza in 4 zile.
    E bun un ceai de scortisoara (1/4 lingurita), cuisoare(3-4) si o foaie de dafin la 300 ml de apa, indulcit cu miere sau zahar brun.
    E bine, in cursul zilei, sa luati si reishi ( ganoderma lucidum). Da o stare de bine, se poate respira mai usor, si, oricum este ciuperca nemuririi care regenereaza organismul, dupa cum spun tibetanii.

    GANODERMA(REISHI) - CIUPERCA MIRACULOASA SE IA DE 2 ORI PE ZI INAINTE DE MASA CU O JUMATATE DE ORA. REGLEAZA SI TENSIUNEA ARTERIALA. O OFERTA FOARTE BUNA DE CIUPERCA REISHI CRESCUTA IN MEDIU NATURAL SI LA CONCENTRATIA CORECTA, ESTE ACEEA DE 39RON TUBUL DE 100 CAPSULE. SE POATE OBTINE PRIN COMENZI LA ADRESA ciupercareishi@gmail.com. Exista si in plafarurile noastre, dar e cultivata pe saci CU RUMEGUS, nu in mediul natural, si nu da rezultatele scontate. O cunostinta a tratat hipotensiunea, hipertensiunea si mi-a povestit despre un caz al unui bolnav, de 87 de ani, care a inceput sa mearga dupa doua luni de tratament cu ganoderma luata de 4 ori pe zi.
    Pentru mai multe detalii vizitati tot site-ul http://vindecarenaturista.blogspot.com/, sau http://www.alternative111.webs.com/.

  • Cumparati pe Amazon produse ecologice

    Daca aveti anunturi de facut executati click aici:
    Adauga Anunt 100% gratuit Dati click aici

  • Cumparati centura de slabit(Vibration Belt) cu 89 RON pentru activarea circulatiei si cresterea masei musculare. Dati click pe banner!
    Promotia Premii Garantate!

    Cumparati carti ezoterice si talismane. Dati click pe banner!

    Vizitati site-urile:
    http://vindecarenaturista.blogspot.com – unde gasiti tratamente naturiste
    http://energeticahidrogenului.blogspot.com – unde gasiti alternative ecologice, mai ieftine, la benzina
    http://shoppinglinkmania.blogspot.com – unde gasiti magazine on-line cu preturi mici