Cautati pe blog ce va trebuie

3 mar. 2009

LEGANAREA VINDECA SUTE DE BOLI

Vindeti ce nu va trebuie si cumparati la preturi mici pe AUKRO. Cumparati dispozitive de distrus tantari si alte insecte cu 13 lei (Identificator licitatie 603364356)! Dati click pe banner!
Aukro.ro

VINDECARE CU LEGANARE

O metoda simpla de vindecare consta intr-un exercitiu pe care il stiu toti copiii. Puteti sta cu picioarele ferm pe pamant si legana bratele ca un pendul al unui ceas, pentru catva timp, pentru a vindeca cateva sute de boli si a mentine sanatatea.
Vom vorbi despre un exercitiu foarte simplul care vindeca de la cancer la constipatie si alte multe boli ale civilizatiei moderne. Exercitiile necesita doar sa stati ferm pe pamant si sa leganati bratele usor de la 250 la 2000 de ori.

Faceti click pe banner pentru a vinde ce nu va trebuie la licitatie:


Swaiso este o metoda de a conduce energia la fiecare celula, nerv si la varfurile celor patru membre, de eliberare de boli, de mentinere a sanatatii radiante.
Sursa directa a lui swaiso este Ekikn sutra a lui Bodidharma fondatorul lui zen. Ekikn inseamna schimbarea muschilor, invigorand si intinerind muschii corpului. Aceasta este practica taoista de baza de a obtine un corp natural si sanatos si tanar. Scopul este de apreveni energia vietii, KI, sa devina blocata in corp. Swaiso poate fi practicat singur, fara indrumarea unui maestru, cu bune rezultate.
Cumparati pe Amazon produse ecologice