Cautati pe blog ce va trebuie

7 apr. 2009

Tratamente cu ciuperca ganoderma ( REISHI). Vindeca natural orice boala!


REISHI VINDECA
ATENTIE! LUATI PASTILELE DE REISHI CU MULTA APA. ALTFEL USUCA GATUL. NU UITATI! MULTA APA SI NU LE LUATI SEARA!

Tratamentul cu ciuperca tibetana reishi (ganoderma lucidum) nu are contraindicatii. Desi medicii interzic tratamentul cu aceasta ciuperca, in cazul chemoterapiei, vindecatorii afirma ca ciuperca reishi anuleaza efectele neplacute ale radiatiilor si nu reduce actiunea lor benefica. Ciuperca reishi (ganoderma lucidum sau lingh zhi) are multiple proprietati curative. Imparatii chinezi o numeau ciuperca nemuririi pentru ca vindeca orice boala.
Personal am incercat-o pentru urmatoarele tratamente:
a. In tratamentul durerilor musculare si reumatice. Durerea scade in intensitate dupa un sfert de ora de la administrare.

B. Pentru oboseala intelectuala sau fizica. Are efect energizant imediat.

De la altii am aflat ca reishi trateaza sau amelioreaza:
a. Reducerea mobilitatii. Un tratament intensiv(4-6 capsule pe zi) reda mobilitatea articulatiilor.
b. Pentru cancer de colon si nu numai. Trebuie facut un tratament de minim jumatate de an. Asociata cu shiitake(alta ciuperca) trateaza cancerul in stare incipienta si poate duce la vindecare daca este respectat regimul lacto-vegetarian. Se iau 6 capsule, in prize de cate doua pe zi, inainte de masa, cu multa apa. Atentie! Cu multa apa. Minim doua pahare mari.c. Pentru hipertensiune. Normalizeaza tensiunea indiferent daca e prea mare sau prea mica.
d. Tratamentul sciaticii. Reduce durerile. Daca este asociata cu reiki si rhus toxicodendron -CH 15, tratamentul este mai eficient. Luati si ghimbir. E foarte bun!
e. Memorie. Imbunatateste memoria.

CLICK PRODUSE PLAFAR LA JUMATATE DE PRET
f. Imbunatateste metabolismul si absorbtia alimentelor. Bineinteles daca nu se abuzeaza cantitativ de carne, alcool, zahar si cafea.
Japonia a inclus aceasta ciuperca in lista tratamentelor contra cancerului intrucat s-a dovedit ca poate :
-inhiba angiogeneza
-inhiba metastazarea
-induce apoptoza (moartea celulelor canceroase).

-Dar efectele benefice ale ciupercii Reishi nu se opresc la cancer

-Are efecte pozitive asupra circulatiei sanguine, asupra colesterolului si glicemiei

-Actioneaza protector la nivelul celulei hepatice, ajuta la echilibrarea hormonala, contribuie la regenerarea celulelor nervoase, are efect detoxifiant foarte puternic, etc.


Vizitati site-urile:http://vindecarenaturista.blogspot.com – unde gasiti tratamente naturistehttp://energeticahidrogenului.blogspot.com – unde gasiti alternative ecologice, mai ieftine, la benzinahttp://shoppinglinkmania.blogspot.com – unde gasiti magazine on-line cu preturi mici

VINDETI CE NU VA TREBUIE SAU CUMPARATI LA PRETURI BUNE PE AUKRO! Dati click pe banner! A aparut dispozitivul de ucis tantari cu 13 RON. Ii electrocuteaza.