Cautati pe blog ce va trebuie

17 apr. 2009

Tratament naturist pentru SIDA ecvina

Vindeti ce nu va trebuie si cumparati la preturi mici pe AUKRO. Cumparati pe AUKRO, dispozitive de distrus tantari si alte insecte cu 13 lei ( Cautati Identificator licitatie 603364356)! Dati click pe banner!
Aukro.ro

Cumparati centura de slabit( Vibration Belt)cu 89 RON pentru activarea circulatiei cresterea masei musculare. Gasiti si alte produse la preturi mici.Dati click pe banner!
Promotia Premii Garantate!

TRATAMENT NATURIST PENTRU SIDA ECVINA

Daca vreti sa aiba efect, acest tratament, cititi tot articolul, cu atentie !!!
Tratamentul medicamentos pentru SIDA ecvina nu exista inca.
Virusul anemiei infectioase ecvine (la cai) este de fapt boala numita impropriu SIDA ecvina. Se pare ca in strainatate nu se recurge la sacrificarea animalelor, ci se incearca descoperirea unui medicament sau tratament naturist. Ca si in cazul gripei aviare, tratament alopat (cu medicamente) nu exista, inca.



  • In schimb, s-a descoperit un tratament naturist, cu hipericina, care se obtine din modesta sunatoare, a carei actiune este mult imbunatatita de actiunea luminii.Deci este bine sa fie administrata ziua . Odata cu sunatoarea se adiministreaza o pastila de vitamina C, dimineata. Una singura pe zi. Intareste efectul hipericinei din sunatoare. Se pare ca efectul benefic al acestui tratament se extinde si asupra virusului HIV la oameni.
  • In asociere cu sunatoarea se ia echinacea.
  • Se recomanda, 2 capsule de sunatoare de trei ori pe zi (capsulele au dozajul pentru oameni) si 1 capsula de echinacea, la o ora dupa sunatoare, de trei ori pe zi. Dimineata impreuna cu sunatoarea se da si vitamina C. Dupa doua luni incepe sa se vindece.
  • AM AUZIT CA ANALIZELE NU IES DE DOUA ORI LA FEL. ADICA: ACELASI CAL E, CAND BOLNAV, CAND SANATOS. CIUDAT, NU?

Daca vreti sa cumparati ceaiuri si produse naturiste ieftine, dati click pe bannerul produse naturiste:produse naturiste

Aici gasiti referiri la ceea ce am afirmat mai sus, dar in limba engleza. Dati click:
http://vitanetonline.com/forums/1/Thread/451#Message630

Redau mai jos un extras dintr-un articol care face referire la studiile facute pana acum:
Hypericins of “HP” (health benefits)
HP contains also naphthodianthrone derivatives such as hypericin, and pseudohypericin (see figure). Hypericin exhibits antiviral, antiretroviral, and photodynamic properties. Hypericins are compounds that can be activated by light inducing a photoreaction which leads to cell photodestruction. This is the basis of a new medical modality used for the treatment of selected diseases named photodynamic therapy (PDT). Hypericin has been used as a PDT agent against murine cytomegalovirus (MCMV), equine infectious anemia virus (EIAV), sindbis virus, human immunodeficiency virus (HIV). Hypericin activates tyrosine protein kinase (TPK), protein kinase C (PKC), and succinoxidase.

Dati anunturi sau cautati ce va trebuie. Dati click mai jos:
Anunturi, director web, bancuri, jocuri, etc
Cumparati centura de slabit( Vibration Belt)cu 89 RON pentru activarea circulatiei cresterea masei musculare. Dati click pe banner!
Promotia Premii Garantate!
Vizitati site-urile:
http://vindecarenaturista.blogspot.com – unde gasiti tratamente naturiste
http://energeticahidrogenului.blogspot.com – unde gasiti alternative ecologice, mai ieftine, la benzina
http://shoppinglinkmania.blogspot.com – unde gasiti magazine on-line cu preturi mici