Cautati pe blog ce va trebuie

19 apr. 2009

Salam cu carne de cal cu SIDA. Cine ne trateaza?

Vindeti ce nu va trebuie si cumparati la preturi mici pe AUKRO. Cumparati dispozitive de distrus tantari si alte insecte cu 13 lei (Identificator licitatie 603364356)! Dati click pe banner!
Aukro.ro

OARE PANA UNDE MERGE inconstienta si incompetenta????????

Noi facem tratamente scumpe iar altii ne imbolnavesc cu mancarea!
Se face salam din carnea de cal cu SIDA ecvina.
Ceea ce citti mai jos provine dintr-un studiu facut de un ziar, cu privire la afacerea SIDA ecvina:
"Profit de 800%
afacerea cu carne de cal este extrem de profitabila daca luam in considerare pretul cu care acest sortiment de carne se vinde pe piata externa. "De pilda, un kilogram de antricot de cal se vinde in Italia cu 25 de euro. In schimb, cei care cumpara de aici platesc cam 3-4 euro pe kg de carne sau 2 euro pe carcasa. La carcasa, pretul e si mai mic din cauza randamentului scazut la taierea cailor", ne-a declarat Sorin Minea, presedintele Asociatiei Procesatorilor de Carne. Firme din Romania mai exporta in Belgia, Franta si Austria.
Majoritatea cailor care provin din judetul Covasna au fost taiati la abtorul Cicalex Poroschia, din judetul Teleorman. Abatorul e detinut in proportie de 80a de firma InterAgro, societate controlata de omul de afaceri Ioan Niculae. De fapt, acesta controleaza aproape toate afacerile din judet.
Pana acum, doar din judetul Covasna au fost, oficial, taiati 301 cai; 254 de dosare au fost predate de Directia Sanitar-Veterinara (DSV) Directiei Agricole, restul aflandu-se inca la DSV. In intregul judet au fost platite daune doar pentru 52 de cazuri. Medici veterinari cu inima larga Directorul DSV Covasna are o explicatie si pentru faptul ca dosarele au fost depuse de medicii veterinari si nu de proprietari. Milosi, veterinarii au vrut sa le dea o mana de ajutor taranilor. "In mod normal, dosarele ar fi trebuit sa fie completate si depuse de proprietarii cailor. N-aveam cum sa punem pe drumuri o babuta sau un mosneag pentru toate hartiile astea. In dosar e nevoie de cel putin opt semnaturi. Colegii mei, medicii veterinari zonali, au intocmit toate dosarele, au umblat pe la primarii, pe la toate celelalte institutii de unde aveam nevoie de semnaturi. Deci nu au fost predate de proprietari", spune Siko Barabasi Sandor. Justificarea pentru aparitia firmelor intermediare ne este furnizata de directorul adjunct al DSV Covasna, Nemes Emeric: "Un abator nu cumpara animale si nu le sacrifica fara sa aiba piata de desfacere. Acesti italieni aveau piata de desfacere pentru carnea de cal rezultata din sacrificarea animalelor. Abatoarele nu aveau cum sa taie fara o piata de desfacere". "Au castigat in mod sigur, ca degeaba nu faceau. Dar pe noi nu ne intereseaza acest lucru. Pe noi ne intereseaza ca oamenii sa-si primeasca banii. Problema este ca noi ne pierdem autoritatea. Sa nu apara o gripa, o pesta si sa incerci atunci sa mai intri in ograda omului. A fost campania de vaccinare impotriva pestei si era sa-i bata oamenii pe medici", mai adauga si seful sau. DSV s-a pus pe distribuit amenzi, numai pentru a indeplini planul trasat de la centru: au dat nu mai putin de 26 de amenzi, care au fost anulate numai in momentul in care calul era incarcat in masina. S-a fortat intrarea in curti cu jandarmii, medicii veterinari au fost amenintati de jandarmi. Dar asa cerea si seful de la Bucuresti: Agafitei ceruse ajutorul tuturor prefecturilor pentru aceasta operatiune.
Martoagele, in etapa a doua
"In dimineata cand au venit sa-i ridice pe-ai mei, masina era plina de cai numai unua?? si unua??. Pe ailalti, martoagele, au zis ca vin si-i iau in a doua etapa. Nu cred ca au ajuns calutii aia la taiere, ca prea erau alesi cu grija", ne spune Constantin Costea din orasul Covasna. Lui i-au luat in mai anul trecut doi cai din grajd: iapa si armasarul. "
Cititi articolul pe http://stiri.rol.ro/index.htm

Cumparati centura de slabit( Vibration Belt)cu 89 RON pentru activarea circulatiei cresterea masei musculare. Dati click pe banner!
Promotia Premii Garantate!

  • Vindeti ce nu va trebuie, sau cumparati orice produs pe site-ul de licitatii aukro! Dati click pe banner:
  • Vizitati site-urile:
    http://vindecarenaturista.blogspot.com – unde gasiti tratamente naturiste
    http://energeticahidrogenului.blogspot.com – unde gasiti alternative ecologice, mai ieftine, la benzina
    http://shoppinglinkmania.blogspot.com – unde gasiti magazine on-line cu preturi mici