Cautati pe blog ce va trebuie

21 apr. 2009

Tratament alternativ pentru reumatism


REUMATISMUL SE VINDECA
Reumatismul este practic o boala care nu se vindeca. Totusi dupa ce au disparut durerile de umeri, picioare si solduri pe care le aveam din studentie, cred ca solutia vindecarii era foarte la indemana.
Tamaioara(viola odorata) este cea mai simpla cale spre vindecare. Se face tinctura din frunze si atat. Restul, adica radacinile si florile frumos mirositoare, sunt toxice. Se ia cate o jumatate de lingurita, o data pe zi, inainte de masa. Dupa cateva zile durerile cedeaza. Tratamentul se continua pana la vindecare. Daca apar zone dureroase este bine sa se stearga cu tinctura, acele zone. Nu puneti comprese! Stergeti de mai multe ori, zona dureroasa, cu vata imbibata in tinctura. Faceti tinctura cu tuica de pere sau prune!

Oferte! ceaiuri si produse naturiste
Tot pentru artroze si reumatism sunt bune: radacina de pir-pudra 2-3 lingurite pe zi, inainte de mesele principale, pudra de frunze de mesteacan, socul-pudra de flori, coada calului care are siliciu, troscotul, artrostopul care e foarte scump, dar destul de efcient, in crizele dureroase. Daca le combinati si cu o alimentatie bazata mai mult pe fructe, legume si branzeturi fara grasimi, s-ar putea ca durerile sa dispara de tot.
Mai trebuie adaugate : Harpagophytum, Yucca, Devil's Claw si Cat's claw.
Pe locurile dureroase e bine sa mai puneti si tinctura de smirna. Smirna o gasiti in biserica. Incercati odata si va veti convinge. Tinctura se face intr-o noapte. Puneti un pachetel de smirna intr-o cutie de medicamente si turnati alcool sau tuica, de 4 ori volumul smirnei. Atentie sa nu luati tamaie!
Oferte! ceaiuri si produse naturiste


Vizitati site-urile:http://vindecarenaturista.blogspot.com – unde gasiti tratamente naturistehttp://energeticahidrogenului.blogspot.com – unde gasiti alternative ecologice, mai ieftine, la benzinahttp://shoppinglinkmania.blogspot.com – unde gasiti magazine on-line cu preturi mici
Dati click pe produse naturiste!
produse naturiste
Cumparati centura de slabit( Vibration Belt)cu 89 RON pentru activarea circulatiei cresterea masei musculare. Dati click pe banner!Promotia Premii Garantate!