Cautati pe blog ce va trebuie

19 mai 2009

Tratament pentru dischinezia biliara

Vindeti ce nu va trebuie si cumparati la preturi mici pe AUKRO! Cumparati, pe AUKRO, dispozitive de distrus tantari si alte insecte cu 13 lei (Identificator licitatie 603364356)! Dati click pe banner!
Aukro.ro

O alta reteta pentru dischinezia biliara

Tratamentul pentru dischinezia biliara este complex, dar sigur, tinctura de volbura este utila.
Pentru tratament se poate lua volbura-tinctura, la 1/2 ora dupa masa, in putina apa. Apoi se ia dupa inca jumatate de ora, 1/2 lingurita de rostopasca. Mie imi face mai bine asa.
Puteti incerca sa amestecati tinctura de rostopasca-1/2 lingurita, cu 1/2 lingurita de tinctura de volbura. Veti constata singuri cum va e mai bine. Daca dischinezia biliara va creeaza probleme cu constipatia, e bine sa folositi zerul. Beti un pahar de zer dimineata, inainte de a manca.
Daca faceti tratament cu reishi original(asiatic) , e bine sa il luati cu un pahar de lapte. La o jumatate de ora dupa ce ati luat reishi cu lapte, e bine sa luati un pahar cu zer.
Despre varietati de reishi-ganoderma cititi aici: http://vindecarenaturista.blogspot.com/2009/04/varietati-de-reishi-am-constatat-tot.html

Prepararea tincturii:
Tinctura de rostopasca(vezi imaginea din dreapta), se face din partea aeriana, flori si frunze, sau numai din frunze, proaspete. Se toaca frunzele cu un cutit, se pun intr-un borcan si apoi se toarna tuica, pana se acopera plantele. Dupa o noapte se pot folosi.


Tinctura de volbura(rochita randunicii) se face din frunze. Se pun la uscat frunzele( nu stiu daca se gasesc in Plafar, dar sunt pe toate drumurile)-vezi imaginea din stanga. Apoi se maruntesc si se toarna tuica peste ele, pana se acopera. Nu e permis sa fie folosite proaspete!



Cumparati centura de slabit(Vibration Belt) cu 89 RON pentru activarea circulatiei si cresterea masei musculare, si alte lucruri la preturi mici. Dati click pe banner!
Promotia Premii Garantate!
Cumparati carti ezoterice, bijuterii si talismane. Dati click pe banner!

Vizitati:
a. http://vindecarenaturista.blogspot.com -gasiti tratamente naturiste.
b. http://energeticahidrogenului.blogspot.com -gasiti solutii pentru reducerea consumului de benzina
c. http://shoppinglinkmania.blogspot.com - gasiti magazine cu produse ieftine