Cautati pe blog ce va trebuie

24 mai 2009

Tratament? Credinta? Nestiinta?

Se pare ca suntem tot mai bolnavi pentru ca nu stim ce trebuie sa facem. Pentru acest trup exista un manual de utilizare pe care l-am pierdut, iar tratamentul o fi mai simplu decat ne imaginam?
Cat de mult cunoastem, oare, lumea in care traim? Probabil, de loc! Mi s-a trimis ieri acest articol pe e-mail si am considerat ca trebuie sa observam, pe noi, ce se intampla.
Redau articolul:
"Efectele miraculoase ale semnului crucii si rugãciunii :
Oamenii de stiintã rusi au dovedit experimental, proprietãtile miraculoase ale semnului crucii si rugãciunii, a informat sãptãmâna trecutã agentia Interfax. "Am stabilit cã vechiul obicei al facerii semnului crucii deasupra mâncãrii si bãuturii, înainte de masã, are un profund sens mistic. În spatele lui este un folos practic : mâncarea este purificatã efectiv instantaneu. Este un mare miracol, ce se întâmplã fizic în fiecare zi", a declarat fizicianul Angelina Malakhovskaya, citatã de publicatia "Jiizn".
Malakhovskaya a studiat puterea semnului crucii timp de aproximativ zece ani. A fãcut numeroase experimente, care au demonstrat în mod verificat rezultatele, fãcute apoi publice. Ea a descoperit în special, proprietãtile bacteriale unice ale apei, dupã ce este binecuvântatã cu o rugãciune ortodoxã si cu semnul crucii.
Studiul a mai observat un nou si necunoscut efect al Cuvântului lui Dumnezeu, scrie Interfax, efect de transformare a structurii apei, în special densitatea ei opticã, în spatiul spectral ultra-violet. Oamenii de stiintã au studiat impactul rugãciunii "Tatãl nostru" si al semnului crucii asupra bacteriilor patogene.
Mostre de apã din diferite surse - fântâni, râuri, lacuri - au fost folosite în cercetare.Toate mostrele contineau anumite bacterii. S-a observat cã dacã se rosteste Rugãciunea Domneascã si se face semnul crucii asupra apei, numãrul de bacterii dãunãtoare scadede sapte, zece, sute, chiar mii de ori.Experimentele au fost fãcute astfel încât sã se excludã posibilul impact al sugestiei mentale. Rugãciunea fost spusã atât de credinciosi, cât si de necredinciosi, iar numãrul bacteriilor, indiferent de mediu, a scãzut fatza de mostrele de referinta.

Oamenii de stiintã au mai dovedit efectul benefic al rugãciunii si al semnului crucii asupra oamenilor.
La toti participantii la teste presiunea sângelui s-a stabilizat, iar parametrii s-au îmbunãtãtit.În mod uimitor, parametrii s-au modificat în directia necesarã vindecãrii : la oamenii hipotensivi, presiunea sângelui a crescut, iar la hipertensivi, a scãzut.
S-a mai observat cã dacã semnul crucii este fãcut neîngrijit si fãrã sã atingã punctele corespunzãtoare : centrul fruntii, centrul plexului solar si umerii, rezultatele pozitive ale testelor sunt mai slabe, sau chiar absente. "
Cumparati centura de slabit(Vibration Belt) cu 89 RON pentru activarea circulatiei si cresterea masei musculare, si alte lucruri la preturi mici. Dati click pe banner!
Promotia Premii Garantate!
Cumparati carti ezoterice, bijuterii si talismane. Dati click pe banner!


Vizitati:
a. http://vindecarenaturista.blogspot.com -gasiti tratamente naturiste.
b. http://energeticahidrogenului.blogspot.com -gasiti solutii pentru reducerea consumului de benzina
c. http://shoppinglinkmania.blogspot.com - gasiti magazine cu produse ieftine