Cautati pe blog ce va trebuie

13 feb. 2010

PAINEA CARE NU INGRASA. TRATAMENT PENTRU CONSTIPATIE

 BRANTURI SI BIJUTERII TERAPEUTICE! CLICK! 


  1. Painea pe care o mancam, pe langa aditivi alimentari, are si proprietatea de a fermenta in stomac sau intestin. De aceea ne balonam, ne ingrasam, si nu ne simtim bine.
  2. O paine care nu fermenteaza si satura foarte rapid, este painea nedospita.
  3. Am incercat painea atat pentru mine, cat si pentru cei cu hiperaciditate.
  • Pentru cei cu hiperaciditate, e valabila urmatoarea reteta: parti egale tarate, ovaz, orz(100g din fiecare) si 2 linguri de ulei de masline, un praf de sare si apa. Se face un amestec omogen, cu putina apa, si se coace pe plita, fara grasime.
  • Pentru cei cu hipoaciditate, sau cu stomac normal, 100 g tarate, 50 g faina integrala, 50 g ovaz, 2 linguri ulei de floarea soarelui, un praf de sare, putina apa. Se amesteca BINE si se fac turtite cere se coc pe plita, fara ulei.
Dupa trei zile de consum, cu respectarea regulilor de asociere a alimentelor de la http://vindecarenaturista.blogspot.com/2010/02/de-ce-ne-imbolnavim-combinatii-de.html/ , a disparut problema constipatiei.
Daca exista si probleme de digestie cauzate de ficat sau vezica biliara, faceti reteta de detoxifiere de la adresa http://vindecarenaturista.blogspot.com/ Aceasta reteta vindeca si dischinezia biliara, si hepatitele si chiar ciroza.
 ULEIURILE ESENTIALE SUNT SI
TRATAMENT SI DEODORANT LA 4,8 LEI









pronat
GANODERMA DE LA DACIA PLANT


LINK-URI UTILE:
a. http://vindecarenaturista.blogspot.com -gasiti tratamente naturiste.
b. http://energeticahidrogenului.blogspot.com -gasiti solutii pentru reducerea consumului de benzina
c. http://shoppinglinkmania.blogspot.com - gasiti magazine cu produse ieftine