Cautati pe blog ce va trebuie

29 iun. 2010

tratament pentru Tiroida

BIJUTERII SI BRANTURI TERAPEUTICE IEFTINE  UniversulBijuteriilor.ro
Tratament dat de medicul naturist Michael Vertolli din Canada

Disfunctia uneia sau mai multor glande este o boala comuna la momentul actual. Acest lucru se datoreaza vietii pline de stres si consumului exagerat de hrana si medicamente care stimuleaza sau suprima functionarea glandelor endocrine.
Multe toxine care exista in aer sau in sol actioneaza ca hormoni. Tiroida este una dintre cele mai afectate glande. Hormonul tiroidian regleaza metabolismul celulelor corpului si metabolismul calciului. In acelasi timp disfunctiile tiroidiene influenteaza fiecare organ al corpului.
Cauzele bolii de tiroida sunt:
a. excesul de vegetale marine, sare iodata si energizanti cum ar fi cofeina. Consumul excesiv de varza, broccoli, conopida si plante ca menta, oregano, busuioc, rozmarin, cimbru, lavanda, roinita si soia pot contribui la hipotiroidism, ca si deficienta de iod, zinc, vitamine; A, B2, B3, B6 si E care pot exacerba hipotiroidismUL

Cumparati carti ezoterice si talismane. Dati click pe banner!


b. Lipsa de exercitii fizice pot declansa atat hipo cat si hipertiroidismul. O alta cauza o constituie somnul insuficient.
Tratamentul hipotiroidismului depinde de cat tesut tiroidian a fost distrus prin tratamente clasice cum ar fi cel chirurgical. Daca a fost complet distrus, atunci tratamentul este posibil doar cu suplementi care contin hormoni tiroidieni.
Daca nu s-a facut tratament clinic, atunci este posibila tratarea naturista a afectiunii.
A. Pentru hipotiroidism: fucus vesiculosis( 7-8 picaturi in apa), Ginseng Siberian, Ganoderma lucidum( reishi) -LUATA CU MULTA APA, ardei iuti, ginko biloba, L-carnitina, Mineral plus( calciu-magneziu zinc)-1 pe zi, maltofer fol-1-2 pe zi, coenzima Q10-1 pe zi.









PENTRU PASIONATII DE MAGIE
PENTRU VINDECARI NATURISTE
PENTRU BRANTURI DE REFLEXOTERAPIE
PENTRU BIJUTERII CARE TE FAC SANATOS


B. Pentru hipertiroidism: lycopus (CERVANA)- 8 picaturi in apa inainte de micul dejun( nu se supradozeaza ca provoca palpitatii), Ginseng Siberian, Ganoderma lucidum( reishi)-LUATA CU MULTA APA, ardei iuti, ginko biloba, L-carnitina, Mineral plus( calciu-magneziu zinc)-1 pe zi, maltofer fol-1-2 pe zi, coenzima Q10 cu ulei de catina sau fara ulei de catina pentru hipertensivi.
a. Pentru probleme digestive asociate cu hipertiroidismul este buna tamaioara(viola odorata);
ULEIURILE ESENTIALE SUNT SIVizitati site-urile:http://www.vindecarenaturista.blogspot.com – unde gasiti tratamente naturistehttp://www.energeticahidrogenului.blogspot.com – unde gasiti alternative ecologice, mai ieftine, la benzinahttp://www.shoppinglinkmania.blogspot.com – unde gasiti magazine on-line cu preturi mici


TRATAMENT SI DEODORANT LA 4,8 LEI








pronat
PLANTE MULTE SI GANODERMA