Cautati pe blog ce va trebuie

24 iun. 2010

Tratamentul hipertensiunii. Masurarea tensiunii

HIPERTENSIUNEA


Majoritatea oamenilor predispusi la hipertensiune nu au in casa tensiometru (aparat pentru masurarea tensiunii arteriale).


Dar nici nu e cazul sa-1 cumparati daca invatati sa folositi o metoda mai putin cunoscuta!


Pentru masurarea tensiunii, mana stanga se intinde pe o suprafata plana (pe o masa, de exemplu), cu palma in sus.


Se aseaza o rigla pe mana, cu gradatia 0 aflata in dreptul primei bratari (linie circulara ce inconjoara mana) de sub podul palmei.


Cu degetele mainii drepte se deplaseaza un pendul (un fir de ata subtire, de cea 20 cm, pe care atarna o verigheta sau o alta greutate asemanatoare) de-a lungul liniei, la 1 cm deasupra ei. Pendulul se va roti in dreptul cifrelor de pe linie care indica minimum si maximul tensiunii arteriale.

BRANTURI CARE VINDECA=50 LEI!


Branturi magnetice eficiente- marimea 35-40
Sunt stimulate cele 36 de zone reflexogene din talpa piciorului, ajutand la pastrarea sanatatii, slabire, detoxifiere, echilibrare hormonala, tratarea durerilor lombare, menstruale si multe altele. Pretul DE 50 RON, include ambalajul si taxele postale.

MARFURI CHINEZESTI IEFTINE http://www.tradekey.com/2929296/

Pentru reglarea rapida a tensiunii, degetele mari de la ambele maini se introduc in urechi; se apasa foarte puternic pe tragus si se maseaza timp de 2 - 3 minute. Se inmoaie un prosop flausat in otet de masa sau otet de mere si bolnavul va sta cu talpile pe el timp de 8 -10 minute. Sau, se infasoara talpile cu cate un prosop ca si cum ar fi o compresa. La expirarea celor 10 minute se masoara tensiunea. In acelasi timp, o bucatica de zahar sau o acadea (sau orice altceva dulce), se inmoaie in miere de albine sau in dulceata, se pune pe limba si se suge timp de 5 - 7 minute. Daca nu suportati dulciurile puteti sa mancati o bucata de lamaie cu coaja, dar fara zahar.
TENSIOMETRE FOARTE IEFTINETrezeste-te!

Vizitati:
a. http://www.vindecarenaturista.blogspot.com -gasiti tratamente naturiste.
b. http://www.energeticahidrogenului.blogspot.com -gasiti solutii pentru reducerea consumului de benzina
c. http://www.shoppinglinkmania.blogspot.com - gasiti magazine cu produse ieftine
ProVita Tratamente Alternative