Cautati pe blog ce va trebuie

2 iun. 2010

TRATAMENT PENTRU ULCER

1.PENTRU ULCER SE BEA UN OU CRUD DIMINEATA, CU O ORA INAINTE DE A MANCA , TIMP DE  TREI LUNI.

SAU
2. Se bate un albuş de ou proaspăt cu o linguriţă de zahăr pudră şi o lingură de ulei de măsline, pînă ce se face cremă. Se ia din acest amestec, în fie­care dimineaţă, timp de zece zile la rînd, cîte o lingură pe stomacul gol.
RETETELE DE MAI JOS SUNT DATE DE O CALUGARITA DIN SECOLUL XI.

Gastrită, ulcere le stomac, stomac slăbit

Maceşe (Hagebutte)
„Fierbe măceşe când eşti sănătos sau bolnav la stomac şi mănâncă-le des. Ele curăţă stomacul şi elimina secreţiile (rele). Cine este bolnav la tot trupul să nu le mănânce, căci ele vor dăuna la stomac, căci el este prea ofilit. Pentru un astfel de bolnav ele sunt mai bune crude decât gătite.”






Branturi magnetice eficiente- marimea 35-40
Sunt stimulate cele 36 de zone reflexogene din talpa piciorului. 50 RON, include ambalajul si taxele postale.
Cautati la SECTIUNEA XVIII"bratari magnetice" CLICK PE BANNER!


ProVita Tratamente Alternative
Coarne (Cornus mas)

„Fructele de la coarne nu dăunează la nimeni. Căci ele curăţă şi întăresc omul slăbit ca şi stomacul bolnav şi contribuie la o sănătate bună »
Pelinul negru, pelinarita (Beifuß / Artemisia vulgaris)

„Suculenţa pelinului negru (pelinăriţa) este foarte folositoare. Aceluia care îl găteşte şi îl pune în mâncare îi încălzeşte stomacul rece şi îi vindecă măruntaiele”

Ficat de capră

Ficatul de capră mâncat des curăţă stomacul şi îl vindecă. Carnea de capră se poate mânca doar până în luna iulie (inclusiv), cea de ţap doar până în luna august (inclusiv) iar cea de ied până în septembrie. După aceea nu se mai mănâncă, căci devin dăunătoare sau nefolositoare

Faceti click pe banner pentru a gasi tratamente si medicamente naturiste:


Cumparati centura de slabit(Vibration Belt) cu 89 RON pentru activarea circulatiei si cresterea masei musculare. Dati click pe banner!Promotia Premii Garantate!

Vizitati: a. http://www.vindecarenaturista.blogspot.com/ -gasiti tratamente naturiste.
b. http://www.energeticahidrogenului.blogspot.com/ -gasiti solutii pentru reducerea consumului de benzina c. http://www.shoppinglinkmania.blogspot.com/ - gasiti magazine cu produse ieftine