Cautati pe blog ce va trebuie

26 dec. 2010

Fibromul uterin-tratamente naturiste

Fibromul uterin se dizolva/dispare cu ARGILA, doza de cateva ori mai mare decat cea din prospect si BRANCA URSULUI comprimate.


Poti adauga DROJIN, care este un antioxidant extrem de eficace, poate si datorita continutului de vitamine B.
Nu merge la chirurg, caci nu va remedia si cauza - acizii, din alimentatie, din catabolism, si care creeaza si mediu propice reactiei asupra ADNului, ducand la proliferatii.
MagAnghinar care este bazic si care este coleretic-colagog, determina cresterea secretiei de suc biliar (este bazic) si conducerea lui la vezica biliara, apoi duoden. Totodata creste si secretia de SOD si glutation peroxidaza, care sunt doi antioxidanti puternici fabricati de ficat. Avem medicamentele/remediile in noi.
sau:
Pt. dizolvarea fibromului se pun comprese calde cu ulei de ricin (zilnic cateva ore seara/noaptea, cu o sursa de caldura) si se bea infuzie de radacina de brusture care ajuta si pentru a ramane insarcinata.

Brusturele (Arctium Lappa) asta are proprietati terapeutice deosebite, in mare: purifica sangele, reface functiile ficatului si ale vezicii biliare, stimuleaza sist. imunitar, indicat contra racelilor, pneumoniei, infectii la gat, boli de piele(acnee, eczema, psoriazis), cancer, diabet, afectiuni hepato-renale, extern contra caderii parului, etc.

BRANTURI CARE VINDECA=50 LEI! Click pe banner!

Branturi magnetice eficiente- marimea 35-40
Sunt stimulate cele 36 de zone reflexogene din talpa piciorului, ajutand la pastrarea sanatatii, slabire, detoxifiere, echilibrare hormonala, tratarea durerilor lombare, menstruale si multe altele. Pretul DE 50 RON, include ambalajul si taxele postale.
MARFURI CHINEZESTI IEFTINE  http://www.tradekey.com/2929296/

Vizitati: a. http://www.vindecarenaturista.blogspot.com -gasiti tratamente naturiste. b. http://www.energeticahidrogenului.blogspot.com -gasiti solutii pentru reducerea consumului de benzina c. http://www.shoppinglinkmania.blogspot.com - gasiti magazine cu produse ieftine