Cautati pe blog ce va trebuie

27 dec. 2010

Vindecarea bolilor psihice, inclusiv a schizofreniei

 Tratamente naturiste pentru boli psihice
1.Melancolie, depresiune ( dupa Hildegard von Bingen)
“Ciuboţica cucului este caldă şi are puterea verde din soarele de la miezul zilei. Căci anumite ierburi sunt întărite de soare, altele de lună şi altele din amândouă. De aceea această planţă suprimă melancolia în om. Când melancolia se urcă în om ea îl face trist şi neliniştit în comportament şi îl face să vorbească împotriva lui Dumnezeu ceea ce văd spiritele aerului care se duc la el şi prin ceea ce ele îi şoptesc omului îl fac să înnebunească. De aceea pune planta asta pe carne la inimă ca să se încălzească şi spiritele aerului care îl chinuie il vor părăsi din cauza puterii aceseti plante care vine de la soare.

 2. Tratament chinezesc: Ganoderma este una dintre putinele plante medicinale care vindeca schizofrenia. In fapt unul dintre putinele tratamente (caci mai exista cate ceva, insa va las pe dvs. sa incercati sa spuneti asta unui medic de specialitate). Sigur, conditia necesara este sa convingi o persoana cu o astfel de afectiune, sa o consume, sa o mestece 10 minute, de cateva ori pe zi.


 argint ieftin si frumos comenzi pe banner


În medicina chineză, se apreciază starea de sănătate în funcţie de circulaţia energiei vitale Qi prin meridianele energetice, fiind pus accentul atât pe intensitatea cât şi pe echilibrul acestei circulaţii, din punctul de vedere al armoniei energetice Yin-Yang (+/-). Unul dintre regulatoarele principale ale acestui echilibru este meridianul energetic numit Vas Guvernator, care controlează în modul său specific, toate
energiile de tip Yang din corp. În cazul majorităţii oamenilor în epoca actuală, se consideră că tulburările cele mai des întâlnite implică o "slăbire" sau o dizarmonie a acestor energii.
-Deoarece Ganoderma Lucidum acţionează prin dinamizarea şi armonizarea energetică a acestui meridian, Vas Guvernator, ea realizează în acest fel o "tonifiere" şi o echilibrare energetică la nivelul întregului corp, prin restabilirea unei circulaţii energetice armonioase.


Pe această bază, sunt de remarcat o serie de efecte ale consumului sistematic al acestei plante, pe plan psihic şi emoţional, datorită eliminării multor tensiuni existente, a frustrărilor de natură sexuală, a starilor de nervozitate, sau a starilor depresive, explicate tocmai prin realizarea acestei reechilibrări energetice.


BRANTURI CU MAGNETI CARE VINDECA=50 LEI!

Branturi magnetice eficiente- orice marime.
Sunt stimulate cele 36 de zone reflexogene din talpa piciorului, ajutand la pastrarea sanatatii, slabire, detoxifiere, echilibrare hormonala, tratarea durerilor lombare, menstruale si multe altele. Pretul DE 50 RON, include ambalajul si taxele postale.
Site-uri cu informatii utile:
a. http://www.vindecarenaturista.blogspot.com/ -tratamente naturiste.
b. http://www.energeticahidrogenului.blogspot.com/ -solutii pentru reducerea consumului de benzina