Cautati pe blog ce va trebuie

7 apr. 2011

VINDECARE COLITE

Colon iritabil
Simptomele apar mai ales dupa ce se consuma alimente iritante sau pe fond de hiperaciditate, cu dureri in partea stanga, unde se acumuleaza gaze, apar balonari insotite adesea de constipatie. Pentru moment - se ia 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu cu un pahar de apa. Starea de disconfort si durerea dispar imediat. 
Pentru vindecare se foloseste mai ales apa de argila, numai argila Bocan. Se tine de seara pana dimineata,argila in apa plata, si dimineata se bea pe stomacul gol. Dupa care se ia o bucatica de aloe vera si se sta intins  un sfert de ora. Numai asa se vindeca colonul iritabil.
yucca antiartritic
Colita de fermentatie
Reteta bazata pe plante, recomandata de un medic din localitatea Garbovi - Ialomita: Se folosesc urmatoarele: o jumatate de lingurita coaja maruntita de stejar tanar (pana la trei ani) + o lingurita floare de rachitan. Mai intai se pune la fiert stejarul, cu o cana de apa (3 minute), apoi se adauga rachitanul. Se da un clocot, se lasa la racit si se strecoara, dupa 15 minute. Se bea in doua reprize pe zi. Reteta asta e buna la persoanele tinere. 
Pentru batrani se aplica reteta de mai sus, argila si aloe vera.

Cercei de argint -doua perechi, 48 de lei
Vizitati: a. http://vindecarenaturista.blogspot.com -gasiti tratamente naturiste. b. http://energeticahidrogenului.blogspot.com -gasiti solutii pentru reducerea consumului de benzina c. http://shoppinglinkmania.blogspot.com - gasiti magazine cu produse ieftine